455 000 $
2 252 $/м²
202 / 140 / 62 м²
этаж 2 из 5
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей свободная планировка
сегодня
1 мес. назад
97 (сегодня 2, вчера 2)
Описание
«Ліберті Естейт» − житловий комплекс преміум-класу, що складається з будинку клубного типу, який виконаний за монолітно-каркасною технологією. «Liberty Estate» об’єднаний з ЖК Liberty Residence спільною територією.
Пропозиція для тих, хто мріє жити у старовинній частині столиці. Це будинок клубної форми, де кожен зможе знайти комфорт, затишок, безпеку та невичерпні можливості. Будинок зведений у сучасному стилі, фасад оздоблений элегантным травертином та фасадним декором. За рахунок височини, на якій стої beть будинок, з панорамних вікон квартири відкривається неймовірний вид на місто. Крім того, завдяки енергозберігаючим технологіям жильці зможуть значно зменшити вартість утримання житла.
У ході будівництва використовувалися матеріали найкращої якості. Панорамне скління вікон виконано алюмінієвими трикамерними склопакетами з аргоновим наповненням, встановлена система відтаювання підлоги на видових терасах.
Парадні оформлені гранітом і мармуром. На ліфті марки Schindler можна за допомогою особистого ключа потрапити в підземний паркінг.

Квартира, загальною площею 205 м2, Хол, кухня, вітальня має единий простір більше 100 м2, що має переваги для втілення свого власного планування, а різниця у рівнях і висота стелі (від 3,2 до 4,8) роблять цю квартиру унікальною в даному ЖК, також є можливість поділити площу квартири на 2 окремих приміщення, одне з яких можна використовувати як комерційну нерухомість з окремим виходом на вулицю, та висотою стелі 4,8 м.

Також є готові концепції по дизайн проєкту даної квартири.

Додатково пропонуємо два парко-місця (окремо)

Які в ЖК є зручності і характеристики:
Безпека-територія огорожі парканом, КПП, шлагбаум, домофон, відеодомофон, охорона, відеоспостереження на дому та на території.
Озеленення- газон, автополив, ландшафтний дизайн, клумби, альпійська гірка, рослини всередині будівлі. Благоустрій- альтанки, відпочинкові зони, місця для барбекю, та мощення території піщаник, приватний тихий двір з бесідкою.
Тип паркування для мешканців – Підземна і наземна паркова, охорона паркування, відеоспостереження, автоматичні ворота, шлагбаум, для гостей наземна паркова.
Відмінна локація – до Подолу 5 хв., до Хрещатика , Майдана Незалежності 15 хв. на авто.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, квартира свободной планировки, высота потолков 3.2 метра. В квартире 4 окна, Вид из окон во двор, на город. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонной плиты нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Входная дверь деревянная. Покрытие полов - стяжка. Есть 2 балкона не застеклены. Лоджии нет. Состояние стен - черновые работы. Окна алюминиевые, новые. Дом построен в 2021 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Под офис, автопарковка, Возможна прописка, Охрана, Консьерж. Рядом есть школа, детсад, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Срочно, Прямая продажа, Свободна. Не застеклен. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
Віталій
Віталій
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.