125 000 $
2 049 $/м²
61 / 40 / 12 м²
этаж 6 из 25
Украинский кирпич
Смежно-раздельная
Дизайнерский ремонт
4 нед. назад
4 нед. назад
32 (сегодня 3, вчера 0)
Описание
Дуже тепла та просторна відова квартира для життя, по вул. Микільсько-Слобідська 13. Загальна площа - 61 м2. Поверховість 6/25.
Продається без меблів, але за вашим побажанням повністю укомплектуємо меблями та технікою, текстилем в короткий термін. Ремонт виконується за дизайн проєктом з кращим матеріалів. В квартирі є окрема спальня з робочим місцем та видом на Дніпро.
Просторна кухня-вітальня та зона лаунж-відпочинку. Також в квартирі великий санвузол в якому розміщені ванна. Комплектація квартири: Паркетна дошка Дуб натуральний на фанері 10 мм, теплі поли. Сантехніка Grohe Bau (Німеччина) Мікрохвильова піч - Bosch Вбудований холодильник - Bosch Духова піч - Bosch Варильна поверхня -Bosch Пральна машина,Телевізори - Samsung, електрика legrand (Німеччина), двері 2200 висотою.
Меблі на замовлення.
Інфраструктура комплексу біля річки дозволяє комфортно жити не покидаючи територію, тут є все, что в наших мріях для комфортного проживання. Світанок та захід сонця - це вишенька на торті квартири. В будинку є дворівневий підземний паркінг. ст.м Лівобережна. Ціна 125000 USD (без комплектації меблів, техніки, текстилю) 140000 USD в повній комплектації.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Смежно-раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Марина
Марина
Собственник
4
Года на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 4 недели назад
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.