115 000 $
2 229 $/м²
51.6 / 20.6 / 18.7 м²
этаж 26 из 26
Бетонно монолитный
Студия
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 нед. назад
77 (сегодня 3, вчера 3)
Описание
Продається видова квартира з авторським ремонтом на останньому, 26-му поверсі. Я архітектор і робив ремонт для себе, починаючи з коробки від забудовника. У квартирі зроблено перепланування, завдяки якому вона перетворилася на простору студію. Високі стелі дозволили створити антресоль, де зверху розташувалися зона зберігання та додаткове місце відпочинку, а знизу — робоче місце.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната. Планировка комнат Студия. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. В квартире есть Кабельное ТВ, Утюг, Фен, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа, Свободна. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет проводной (кабельный). Владелец соглашается продать по программе єОселя
Сергій
Сергій
Собственник
Верифицированный профиль
3
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Детали интерьера
Всі інженерні системи виконані якісно і на довгий термін. Оздоблювальні матеріали також підібрані з урахуванням довговічності та естетичності. У гардеробну і ванну кімнати встановлені двері прихованого монтажу, що створює додатковий затишок і візуальний простір. У квартирі встановлені надійні вхідні двері, кондиціонер Cooper & Hunter з правильним дренажем у каналізацію. Сантехніка Grohe, прально-сушильна машина Bosch, а також теплі підлоги в передпокої, ванній кімнаті та кухонній зоні забезпечують комфорт і зручність проживання. Квартира дуже тепла, з великими панорамними вікнами, що відкривають прекрасний вид на місто. Зовнішні стіни якісно звукоізольовані, що гарантує тишу і спокій.

Планировка
Квартира являти собою простору студію з функціональними зонами. Завдяки переплануванню створена антресоль з додатковими зонами відпочинку і зберігання, а також робоче місце під нею. Висота стель дозволяє максимально ефективно використовувати простір і додає відчуття об'єму і свободи.

Дом и двор
Будинок оснащений чотирма ліфтами, два з яких вантажні, що забезпечує зручність переміщення і транспортування. У разі відключення електроенергії, ліфт може працювати від генератора. Територія будинку знаходиться під охороною, забезпечуючи безпеку мешканців. У дворі є дитячий майданчик і відкриті паркувальні місця для автомобілів. У будинку також працює консьєрж.

Инфраструктура
Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. У пішій доступності розташовані дитячий садок, лікарня, великий красивий парк, поштові відділення, супермаркети, ринок та інші необхідні об'єкти. Вдале територіальне розташування дозволяє швидко дістатися до всіх значущих місць і забезпечує зручність і комфорт у повсякденному житті.

В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Фен
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.