120 000 $
2 667 $/м²
45 / 16 / 20 м²
этаж 4 из 8
Бетонно монолитный
Раздельная
Евроремонт
сегодня
1 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продаю ВЛАСНУ 1-кімнатну квартиру у місті Києві, поруч з метро Теремки в ЖК бізнес класу "РЕСПУБЛИКА" що розташована на вулиці Родини Кістяківських 2 а. (цей дім розташовано поруч з Паблік центром РЕСПУБЛІКА і виходом у бік метро ТЕРЕМКИ – 7 хвилин неспішної ходи)
Виконано євроремонт, площа 46 м2. Квартира розташована на 4 поверсі восьми поверхової будівлі.
Планування : коридор, кухня –гостьова, сумісний сан., вузол, окрема спальня, засклена лоджія.
• Передпокій з великою шафою та теплою підлогою, ванна кімната з бойлером, кухня-вітальня з угловою кухнею і барною стійкою з виходом на засклену лоджію, окрема спальня з двоспальним ліжком.

Пристойно укомплектована: пралка, дух. шафа, нвч-піч, кондиціонер, холодильник, посудомийна машина, бойлер, тепла підлога та ін.

У під’їзді є колясочна для зберігання велосипедів, самокатів, колясок.
ЖК Республіка — місце де багато молоді та круте закрите комюніті, приємна ландшафтна архітектура с затишними мальовничими внутрішніми дворами з ялинками, березами і альпійськими пагорбами. Величезна закрита територія під цілодобовою охороною та відеоспостереженням, БАСЕЙН, власні спортивні майданчики різних типів (футбол, волейбол, теніс, гольф, баскетбол, воркаут), BBQ зона, з достатньою кількістю альтанок, мангалів, кав’ярень, магазинів та багато іншого.
Одразу на виході з ЖК знаходиться величезний ТРЦ Respublika Park з різноманітними магазинами та розвагами (магазин Сильпо, кінотеатр Мультиплекс, спорт клуб «Спорт лайф» та ін.)


Покази ВЖЕ відбуваються.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Прямая продажа. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Дмитро
Дмитро
Собственник
Верифицированный профиль
7
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.