72 000 $
1 412 $/м²
51 / 27 / 11 м²
этаж 6 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
Евроремонт
сегодня
сегодня
4 (сегодня 4, вчера 0)
Описание
Власна квартира з якісним ремонтом в ЖК Рідний. Двокімнатна квартира продається з меблями та технікою. Ремонт робився для себе з нуля, квартира купувалася від забудовника. Електрика та сантехніка розведені дуже якісно (є відео квартири з цього етапу ремонту).
Опалення - двохконтурний газовий котел Bosch, водяна тепла підлога на кухні та в санвузлі. Встановлені очисні фільтри на вході води в квартиру, та окремо фільтри на питну воду. Вся вбудована техніка на кухні - Whirlpool (холодильник, посудомийна машина та індукційна варильна поверхня). Наразі варильна поверхня замінена на газову - Ventolux. Залишаються обидві поверхні. Витяжка - Eleyus. Вся фурнітура на кухні з доводчиками - Blum. Розкладний стіл з натурального ясена. Також розкладний диван на кухні.
Пральна машина LG у ванній кімнаті, гігієнічний душ. Багато підсвіток як у ванній, так і по всій квартирі.
Великий гардероб у меншій кімнаті та підвіконня-стіл.
У великій кімнаті ліжко, що можна скласти у великий кутовий або прямий диван. Кондиціонер Samsung. В квартирі два телевізори.
Також в квартирі є кладовка, в якій можна зберігати багато речей. Там встановлений стабілізатор напруги, що береже всю техніку від перепадів, та автономний інвентор + LiFePO4 акумулятор на 100 Ah, завдяки яким вимкнення світла не відчуваються.
Житловий комплекс обжитий, має гарну прибудинкову територію та супермаркет Trash на території, поруч озеро, державний ліцей та дитячі садки. До метро Теремки 7 хв на авто, 20 хв маршруткою, яка відправляється з-під самого дому.
Документам є 3 роки.
Прохання ріелторів не турбувати.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.6 метра. В квартире 4 окна, Вид из окон на город. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехника новая. Проведены, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - плитка, ламинат, есть подогрев полов. Балкона нет. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок подвесной. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбура нет. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Спутниковое ТВ, Счетчики, Посудомоечная машина. Дом построен в 2021 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Кладовая. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Прямая продажа. Сантехника новая. Новые. Есть автономная электроэнергия - аккумуляторы / источники бесперебойного питания. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
Наталія
Наталія
Собственник
Верифицированный профиль
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.