133 000 $
1 157 $/м²
115 / 75 / 17 м²
этаж 9 из 15
Украинский кирпич
Смежно-раздельная
Дизайнерский ремонт
1 мес. назад
1 мес. назад
12 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Від власника!

Квартиру робили для себе, все продумано та якісно.
Продаж елітної дизайнерської квартири від ВЛАСНИКА в зеленому спокійному місці міста. Площа: 115 м.кв. з урахуванням великої комори (технічної).
Видова 3-х кімнатна квартира в ЖК Сокільники на високому поверсі. Вид на ліс вул. Балакієрєва та на бік школи Бойко. Квартира складається з великої вітальні, кухні, майстер спальні з гардеробною та санвузлом, другої спальні (дитячої), другим санвузлом.
У квартирі виконано дуже якісний ремонт. Зроблено фільтрацію води на вході, що дозволяє зберігати чистоту та довговічність сантехприладів. Використаний іспанський та італійський керамограніт, в спальнях топова серія ламінату виробника quick step, шумоізоляція стель та стін, декоративна штукатурка, всі стіни пофарбовані фарбою fluger, що миється, акустична система всіх кімнат, зони електричних теплих підлог, вбудовані змішувачі, двері прихованого монтажу, , кам'яний шпон, багато скла в обробці, розсувні скляні перегородки. Преміальні м'які меблі, всі вікна пофарбовані в чорний колір, Чорні радіатори німецької фірми purmo.
Техніка: телевізор Samsung 65 та 50 діагоналі, сушильна та пральні машини AEG. Бойлер 150 літрів Drazice. Пом'якшувач Ecosoft, осмос. Кухонна техніка Electrolux дорогих серій (духовка з піролізом та термощупом), індукційна варильна поверхня із зонами, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина. Кондиціонери чорний під дизайн квартири.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты. В квартире больше 7 окон, Вид из окон на парк, на город. Квартира перепланирована, планировка комнат Смежно-раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Есть подогрев полов. Лоджии нет, застеклены. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Рядом есть школа, детсад, остановки, парк, речка/озеро, лес, развлекательные заведения. Торг уместен, Срочно, Прямая продажа. Застеклена. Интернет оптоволоконный
Анна
Анна
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Вашу скаргу прийнято!
Инфраструктура
Біля дому школа Бойко та 2 приватні садочки, спортивний комплекс Тетра. Поруч лісопарк, велодоріжки, центральний парк. Є магазини у дворі та близько кофейня. Ідеальне розташування в тихій чистій парковій зоні поруч з центром міста.

Адрес