25 000 $
919 $/м²
27.2 / 18.2 / 4 м²
этаж 3 из 5
Газоблок
Студия
Дизайнерский ремонт
3 нед. назад
3 нед. назад
64 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Квартира збудована 20 січня 2021 року, прожили в ній 1 рік, стан всього новий, завезли нову техніку, меблі, все залишається у квартирі. Будувалось для себе з недешевих матеріалів. Якісна кухня, вбудований шкаф під сходами, нова стіральна машина, бойлер, душова кабіна зі скла. Індукціонка та духова також нові. Висота стелі 3.2м. Дуже великі вікна та багато світла потрапляє у кв. Дуже тепла адже у домі котел, який регулює температуру у домі взимку, тому у кв дуже тепло. Площа другого поверха приблизно 10кв м, великий дуже гарний матрац 2x2м. Дуже гарний будинок, в якому кожень день прибирають та слідкують за порядком. До станціі метро 5хв пішки. Продаж через переізд. Я власник, по будь яким питанням можна поговорити в вайбер/телеграм.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Газоблок, в квартире 1 комната. Планировка комнат Студия. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Счетчики, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа, Свободна. Интернет проводной (кабельный). Владелец соглашается продать по программе єОселя
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Ілля
Ілля
Собственник
Верифицированный профиль
3
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 недели назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Кухня та шкаф були зроблені під замовлення з недешевих матеріалів. Диван стіл з юску, техніка вся нова, куплена в 21 році. Все було в експлуатаціі тільки рік.

Планировка
На першому поверсі диван, кухня студія, великий стіл під вікном, сан вузол, велика шафа під сходами. На другому маленька шафа та великий матрац 2х2 м.

Дом и двор
Дуже гарний будинок, у дворі є мангал та зона відпочинку, парковка напроти вікон, дуже гарний сад під вікнами

Инфраструктура
до метро 5 хв. До ринку хтз 5 хв. Поруч АТБ, Класс, Нова Пошта, Школи, Садки. все що треба є поруч.

В пропозиції є незбережені дані.