740 000 $
2 467 $/м²
Старообуховская ул., 104а
БЕЗ КОМИССИИ Хутор Мриги
300 / 210 / 15 м²
2 этажа
10 сот
Дом
6 комнат и более
Дизайнерский ремонт
сегодня
4 мес. назад
903 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Продається затишний Будинок!
Знаходиться в чистій заповідній зоні. Унікальне для Києва місце – між Старообухівською та Новообухівською трасами, крайня точка Києва, - хутір Мриги. Тобто – ви оточені тихою чистою природою, водночас до центру нашої столиці усього 15 хвилин на машині. Це не котеджне містечко, це невеличке селище у адміністративному складі Києва.
Діставатися дуже легко гарною дорогою – поворот зі Старообухівскої траси практично одразу за рестораном “Фабіус”. Так само є заїзд з Новообухівської траси.

Сам Будинок і ділянка 10 соток ідеально підійдуть для родини з дітьми. На території є гарний дитячий майданчик, батут. Облаштована велика бесідка з газовим грилем. Є і господарчий будиночок, де можна зберігати що завгодно, а також раніше він був місцем, де жила охорона (є свій санвузол, було ліжко і маленька кухня).

Але господарями ця будівля планувалася до перебудови під повноцінний гостьовий будиночок з усіма зручностями. Головний Будинок унікальний тим, що його більша частина збудована з якісного зрубу, а до неї прибудована з цегли велика вітальна зона зі спальнею через стінку та санвузлом. Таким чином площа Будинку значно збільшилася і він став прекрасним місцем для великої родини. Господарі в цьому Будинку прожили усього півтора роки до війни. Тож Будинок абсолютно новий!

Загальною площею 300 квадратних метрів, з п”ятьма санвузлами (дизайнерська хазяйська душева кімната, дві гостьові ванни на другому поверсі).
Є розкішна велика сауна (вихід до неї облаштований прямо з основного Будинку) також зі своїм душем і санвузлом.
Дві господарчі зони з пральними машинами, нова кухня з великим холодильником, посудомийною машиною, вбудованою кавомашиною та іншим.
В Будинку повноцінні три гостьові кімнати. Хазяйська спальня сумісна з дитячою кімнатою на трьох малюків (є три спальні місця, дитяча шафа, місце для іграшок) + свій великий окремий сімейний душ. Зі спальні господарів та вітальні є окремі виходи на велику дерев”яну терасу – прекрасне місце подихати повітрям.
Також, окрім вітальні з великим столом та місцем для перегляду телевізора, є камінна кімната – затишне місце для бесід з бокалом вина. Є гардеробна з шафами.
На другому поверсі, окрім двох гостьових спален, є робоча зона – бібліоктека/кабінет. А також – там продумана кімната-склад, де можна багато чого зберігати.
Частина Будинку з приємною дерев”яною підлогою, частина з плиткою та підігрівом. Усі меблі, техніка, - все нове та ще, по-суті, не вживане.
Так само в Будинку є ганок, де вранці на дивані приємно випити кави.
А ще – за рогом Будинку облаштований літній душ, схований від сторонніх очей, зі своєю гарячою та холодною водою – душові ванни можна приймати в будь-яку пору року!

Вода в Будинок подається зі своєї скважини, глибиною 184 метри. Є котел електричний та пілетний. Є новий німецький дизельний генератор на випадок відключення електроенергії. Охоронна система з сигналізацією та камерами спостереження.

Будинок чистий та затишний! Продуманий та зроблений зі смаком – мікс натурального дерев”яного зрубу з сучасним лаконічним скандинавський стилем. Зимою прекрасно тримає тепло, а влітку – прохолоду. В наші страшні воєнні часи перевага цього Будинку в тому, що поряд зовсім нічого немає! Жодних потенційно цікавих ворогу об”єктів – лише кілька приватних будинків. В оточений лісом Хутір навіть не завжди доносяться сигнали повітряної тривоги. У Будинку наявний і невеличкий підвал, але слугувати бомбосховищем він не може.

В цілому Будинок і саме місце розташування дійсно безпечні, наскільки це можливо в теперішніх умовах. Це Конче-Заспівський напрямок, президентський - завжди гарно охороняється скрізь!
Детали
Дом, 2 этажа, 6 комнат. Площадь участка 10 соток. Планировка комнат Раздельная. Холодная вода - скважина. Отопление котел электрический. Своя канализация. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Свободна. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
FLATPRIME
Верифицированный профиль
5
Лет опыта
3
Рекомендации
3
Года на сайте
Активных объявлений 12
Эксклюзивных объектов 10
Рекламная активность 7700
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Вашу скаргу прийнято!
История изменения цены
04.04.2024 - 70 000 $ 740 000 $
10.02.2024 810 000 $
Адрес
Киев, Старообуховская ул., 104а, Голосеевский р-н, 8000000000:90:452:0017 кадастровый номер