430 000 $
2 457 $/м²
Згуровская ул., 13
175 / 75 / 38 м²
1 этаж
6 сот
Дом
3 комнаты
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 нед. назад
29 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продається сучасне домоволодіння в чудовій тихій локації, близькій доступності до центру (8 км до Хрещатика). Рік побудови - 2023 р.Складається з 2-х повністю автономних, готових до проживання будинків - основного і гостьового.

Основний будинок площею 125 кв.м + 15 кв. м. відкрита тераса.
Матеріал зовнішніх стін - керамоблок, внутрішніх перегородок - цегла.Висота кімнат - 3 м.
Зовнішнє утеплення фасаду - 150 мм мінвата. Оздоблення - мозаїка і натуральний камінь.
Планування основного будинку: - Велика кухня-вітальня з каміном, 45 кв.м;
- 3 спальні,- 2 санвузла,
- гардероб, - котельня-пральня.
Великим плюсом є надійно обладнане БОМБОСХОВИЩЕ з вентиляцією. Має 2 окремих виходи: один з будинку, інший - окремий назовні в цілях безпеки.
Облицювання стін - пофарбування по склохолсту.
Облицювання підлоги - дорогий бельгійський вініл єдиним контуром (без порогів і стиків) та керамограніт в санвузлах.Двері Термінус з петлями прихованого мантажу та якісною фурнітурою.
Опалення - тепла підлога та радіатори.В будинку декілька типів освітлення - основне та декоративне. Люстри Іспанія, Німеччина, магнітні треки.
Кухня з дорогих плитних матеріалів EGGER, фурнітура blum, gola. Вбудована техніка gorenje, широкий вмісткий холодильник Hisense "70". З кухні є додатковий безпосередній вихід в котельню.Санвузли обладнанні дорогою швейцарською, італійською та німецькою сантехнікою.
Фундамент монолітний, утеплений з гідроізоляцією.
Покрівля Фальцева - клік - фальц. Стеля утеплена мінватою 200 мм.
Великі панорамні вікна, 70 мм профілю з 2 камерними склопакетами, мультифункціональним склом, енергоефективним напиленням та заповненням газом Аргон, теплою дистанційною рамкою, монтаж з паро і гідроізоляційними полосами та теплим підставочним профілем.

Гостьовий будинок складається з кухні-вітальні, сауни, душевої та вбиральні на 1му поверсі та , 2-х спальних кімнат на 2-му пов. Загальна площа 50 кв.м. Сауна з вікном. Кам'янка на дровах, фінського виробництва Mirva.Матеріал стін - газоблок D400, перегородок - цегла та гіпсокартон. Зовнішнє утеплення - 50 мм мінвата, оздоблення - мозаїка і натуральний камінь.

Зовні зроблений ландшафтний дизайн з автополивом та освітленням. Постелений рулонний газон, протикротова сітка, засаджені декоративні дерева і кущі.
Укладена оригінальна бруківка Барселона. По ділянці розведено систему дренажу.
Комунікації - електрика 17 кВт, вода і каналізація центральна.
Aвтоматичні ворота, навіс на 2 авто, служба охорони, відеонагляд, зарядне для електроавтомобіля.
Вигідне розташування, 800м до М.Васильківська, 10-15 хв до центру, та 10-15 хв до Кільцевої.
Вся інфраструктура поруч - садочки, школи, супермаркети, парк Голосіївський, ВДНГ, ТРЦ Оушен плаза.
Детали
Дом, 1 этаж, 3 комнаты. Материал стен – керамблок, фундамент дома – железобетон. Площадь участка 6 соток. Высота потолков 3 метра. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел электрический. В доме 2 раздельных санузла, туалет/ванная/душ. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь бронированная, нет лестницы. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. Тип кухни - кухня-студия. Стены покраска, потолок натяжной. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери типовые, новые. Покрытие крыши - металлочерепица. Есть ограждение. Подвал расположен под зданием. В доме есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Душевая кабина, Посудомоечная машина, Камін. Дом построен в 2023 году. Централизованная канализация. На территории участка есть сауна. У дома 1 собственник. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Дом приватизирован. Документы на дом: договор купли-продажи. Сантехника новая. Новые. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
В доме есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Сергій
Сергій
Собственник
5
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Планировка
3 спальні, 2 санвузли, велика кухня-вітальня, гардероб, котельня/пральня та бомбосховище. Тераса

Адрес
Киев, Згуровская ул., 13, Соломенский р-н
В пропозиції є незбережені дані.