62 000 $
784 $/м²
Берестейский просп. (Победы)
ПРЕМИУМ
79.1 / 30 / 8.9 м²
2 этажа
7 сот
Дом
3 комнаты
Хорошее состояние
сегодня
2 мес. назад
827 (сегодня 6, вчера 23)
Описание
Продається будинок в межах Києва в досить зручній локації (додається карта з відміткою). Добиратися до центру 15-20 хвилин по проспекту Перемоги без світлофорів.

Загальна площа будинку складає 79 кв.м., ділянки – 6,4 соток. Будинок побудований з білої цегли (відповідає критерію інерційності) та має залізобетонні перекриття. Висота стелі на першому поверсі 2,85 м. Підвал зроблений в будинку (12 кв.м. з залізобетонних блоків, має зовнішню вентиляцію, сухий. Земельна ділянка також в приватній власності. Будинок з земельною ділянкою розташовані на четвертій лінії садового товариства Зв’язківець, що є крайньою від Берестейського шосе (більш затишно).

Сусідні ділянки лише з трьох сторін, напроти є місце з гостьовим паркінгом на 4-5 автівок (додатково 0,6 сотки). Будинок має всі необхідні комунікації: електроенергія (дві фази), газове опалення, централізоване водопостачання, гаряча вода, септик, встановлена сигналізація. В будинку повноцінний камін, металопластикові вікна. Крім цього є меблі та побутова техніка, повністю придатний до проживання.

Сусіди тихі та доброзичливі, майже всі проживають цілорічно.

Продаю як власник, без комісії та посередників. Прохання ріелторам - не турбувати.
Детали
Дом, 2 этажа, 3 комнаты. Площадь участка 7 соток. Планировка комнат Смежно-раздельная. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел газовый. В доме есть Шкаф, Холодильник, Сигнализация, Душевая кабина, Камін. Своя канализация. Общее состояние дома - Хорошее состояние. Торг уместен
Олег
Олег
Собственник
Верифицированный профиль
5
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
В доме есть
  • Камін
  • Душевая кабина
  • Сигнализация
  • Холодильник
  • Шкаф
Адрес
Киев, Берестейский просп. (Победы), Святошинский р-н
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.