115 000 $
1 211 $/м²
95 / 37.6 / 13.4 м²
этаж 3 из 10
Украинский кирпич
Раздельная
Евроремонт
3 нед. назад
3 нед. назад
18 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продам власну простору квартиру ( 95 кв.м) з якісним ремонтом в сучасному цегляному будинку в центрі м.Ірпінь., Квартира складається з двох окремих кімнат ( 21,3 та 16,3 кв.м ) , великого холу з виходом на терасу, площа якої 12,3 кв.м, двох повноцінних санвузлів (з ванною і з душ.кабіною), коридорів, кухні площею 13,4 кв.м з заскленою лоджією 5,3 кв.м.
Висота стелі 3 м. Товщина стін 65 см. План квартири додається в фото. На підлозі в кімнатах паркетна дошка, в інших приміщеннях керамограніт. Стелі натяжні.
В будинку індивідуальне газове опалення від власної дахової котельні, індивідуальні лічильники обліку теплової енергії та крани подачі тепла дозволяють самостійно коригувати подачу і вартість опалення. Помірні комунальні платежі. Утримання будинку здійснюється ОСББ. В будинку є вантажно-пасажирский ліфт, поруч багато паркомісць.
Поряд з квартирою є окрема власна комора. Залишаємо велику шафу-купе, кухонні меблі, кондиціонер, два бойлери. Інші предмети меблів та техніки - за домовленістю...
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. В квартире есть Кабельное ТВ, Шкаф, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Прямая продажа. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
Дмитро
Дмитро
Собственник
Верифицированный профиль
7
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Вашу скаргу прийнято!
Инфраструктура
Центр міста. Поруч міськрада, ліцей, школа, ТЦ, банки, кав'ярні, магазини, ринок, залізн. станція "Ірпінь" - 300 метрів.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.