32 000 $
901 $/м²
ПРЕМИУМ єОселя ЖК Молодость
35.5 / 14 / 14.5 м²
этаж 5 из 5
Раздельная
Незаконченный ремонт
сегодня
2 дня назад
14 (сегодня 2, вчера 3)
Описание
БЕЗ Комісійних! Квартира розташована в зданому в експлуатацію будинку з готовими документами. Продається за низькою ціною від власника. Нижчої ціни за такий варіант ви не знайдете!

Продається простора квартира площею 35,5 м², з великою кухнею 14,5 м², яка дозволяє відокремити куток під кухню та житлову площу. Частково зроблений ремонт: виконана шпаклівка стін та стяжка на підлозі. Квартира розташована прямо на межі з Києвом, лише за 12 хвилин на авто до метро Академмістечко та зручний виїзд на Новоірпінську трасу без заторів.

У радіусі кілометра є все необхідне: школи, дитячі садки, аптеки, супермаркети, ресторани та інші соціальні заклади. Житловий комплекс дуже сучасний, з безкоштовною парковкою, огородженою територією під охороною.

Навколо комплексу розташована хвойна паркова зона, яка створює приємну атмосферу для відпочинку та прогулянок. До електрички – близько 2 км, а за комплексом знаходиться мальовнича Ірпінська набережна.

Ця квартира – ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, безпеку та близькість до природи і міської інфраструктури. Ірпінь відомий своєю чистою екологією, розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням з Києвом, що робить його привабливим для проживання.

Газовий котел оплачений, забудовник встановить його найближчим часом.
Детали
В квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Отопление индивидуальное - котел газовый. Общее состояние квартиры - Незаконченный ремонт. Прямая продажа, Свободна. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Олексій
Олексій
Собственник
Верифицированный профиль
2
Дня на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.