78 000 $
867 $/м²
Сингаївського, 61
90 / 55 / 20 м²
2 этажа
1 сот
Таунхаус
3 комнаты
От строителей (с отделкой)
2 нед. назад
2 нед. назад
36 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Об'єкт складається з одинадцяти окремих будинків і розташований на вулиці Сингаївського, 61 (попередня назва вулиці Новооскольська). Дана локація характеризується тихим і спокійним місцерозташуванням серед приватного сектору і, разом з тим, знаходиться неподалік від сучасного нового району Ірпеня з розвинутою інфраструктурою, де можна знайти ряд супермаркетів, кафе, ресторанів, салонів краси, освітніх закладів, тощо. Окрім того, у пішій доступності, знаходиться мальовничий парк "МАМА" та зелена зона гідрологічного заказника "Криничка", що переходить у Мужеловський парк, де можна прогулятися на природі або влаштувати пікнік.
Кожен будиночок відокремлений один від одного і з однієї сторони має місце для паркування автомобіля, з іншої - власний двір, де виходячи з практики наших попередніх проєктів, мешканці облаштовують альтанки, зони барбекю або за допомогою ландшафтного дизайну втілюють у життя красу, що щодня милує око.
Таунхаус має два поверхи, загальна площа яких - 90 м2 та мансарду площею - 45 м2.
Детали
Таунхаус, 2 этажа, 3 комнаты. Площадь участка 1 сотка. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - водопровод. Отопления нет. В доме есть Счетчики. Централизованная канализация. Общее состояние дома - От строителей (с отделкой). Прямая продажа. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В доме есть
  • Счетчики
Євгеній
Євгеній
Собственник
Верифицированный профиль
3
Года на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Адрес
Ирпень, Сингаївського, 61