77 635 $
1 960 $/м²
39.61 / 10.76 / 22.6 м²
этаж 6 из 11
Бетонно монолитный
Студия
От строителей (с отделкой)
сегодня
3 нед. назад
3 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Апарт-комплекс «Smart Hill» - це сучасний проєкт від компанії «Sensar Development», який реалізується в серці українських Карпат – місті Яремче.
Одинадцятиповерховий будинок вирізняється лаконічністю архітектурної форми, світлими кольорами оздоблення, панорамним склінням.
Майбутнім інвесторам пропонують 315 smart-апартаментів площею від 13,6 м² до 60 м². Є можливість вибору оздоблення: базове або ремонт «під ключ».
На першому поверсі розміщені зона рецепції та patio-зона. Всі місця загального користування оформлені за дизайнерським проєктом.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Студия. Отопление автономное. Совместный санузел. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 3
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Планировка

Дом и двор
Особливості:
-Розташування в екологічно привабливій місцевості
-Розвинута внутрішня та навколишня інфраструктура
-Власний ресторан, SPA-салон, спортивний зал
-Дизайнерський інтер’єр місць загального користування
-Мультизональна система опалення та охолодження повітря
-Послуга «ремонт під ключ»
-Обслуговуванням та наповненням апартаментів буде займатися управлінська компанія
-Закрита територія від сторонніх та авто
-Цілодобова охорона та відеоспостереження за територією
-Підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів та наземний паркінг для автомобілів
-Облаштоване приміщення загального користування для догляду за білизною

Инфраструктура
Апарт-комплекс «Smart Hill» розташований в екологічно привабливій місцевості Карпат – популярному курортному місті Яремча. Концепція комплексу передбачає обслуговування з цілодобовою рецепцією, клінінгом, охороною та власною інфраструктурою.
До ресторану на даху апарт-комплексу з краєвидами на лісові схили Карпат легко потрапити з апартаментів. Тут можна насолоджуватись стравами від шеф-кухаря чи споживати ароматні карпатські чаї. Активний день можна завершити справжнім релаксом у SPA-салоні на даху апарт-комплексу. Джакузі на свіжому повітрі, масаж, лазні чи сауни – вибір за вами.
Також передбачено власний спортивний зал для мешканців комплексу, щоб завжди бути в тонусі. Тут є зали для індивідуальних та групових тренувань, тренажери та фітнес обладнання
Не потрібно нікуди їхати для роботи – в комплексі обладнані сучасні приміщення з технічним оснащенням : офіси, конференц-зал, коворкінги.
Мешканці апарт-комплексу «Smart Hill» мають зручний доступ до інфраструктури міста Яремче та околиць. До міста Івано-Франківськ автомобілем близько 55 хвилин, до гірськолижного курорту «Буковель» - 35 хвилин. В кроковому доступі від комплексу знаходяться залізничний та автобусний вокзали.Комплекс розташований в курортній зоні, тому на відстані кількох хвилин пішки чи на автомобілі десятки ресторанів, в тому числі з традиційною українською кухнею. У пішому доступі кілька продуктових магазинів, поштові відділення, банкомати, аптеки та сувенірні крамниці. До супермаркету «АТБ» 6 хвилин на авто.Якщо виникне потреба в медичній допомозі – за хвилину на авто знаходиться медичний центр «Медекс Плюс».
Місцевість спонукає до активного відпочинку — взимку лижі та сноуборди, а влітку походи в гори, лісові стежки для катання на велосипедах, маршрути для квадроциклів або кінних прогулянок, риболовля. Навкруги багато природних пам’яток, поряд з якими проходять пішохідні туристичні маршрути. Це Скелі Довбуша, водоспад Пробій, скеля Слон, річка Прут, гора Маковиця тощо.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.