350 000 $
1 000 $/м²
Садова
Комиссия 5%
350 / 1 / 1 м²
2 этажа
20 сот
Дом
5 комнат
Евроремонт
1 нед. назад
1 нед. назад
11 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
ID Об'єкта : Q41004

Пропонуємо до покупки затишний комфортабельний будинок з гарним розташуванням максимально наближеним до міста у смт Коротич, Харківський р-н. Втекти від метушні великого міста, але в той же час і мати можливість швидко дістатися місць з потрібною інфраструктурою, насолоджуватися прекрасним видом на терасу — це все можливо після покупки цього об’єкта.

Проект будинку розроблено проектним відділом Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова. Фундамент стрічкового типу із бетонних блоків шириною 400 мм. Стіни виконані з блоків поризованої кераміки Porotherm 44 виробництва австрійського концерну Wienerberger. Зовнішнє оздоблення короїдом із забарвленням силіконовою фарбою та натуральним деревом. Перекриття виконані плитами перекриття довжиною 9 м, на деяких ділянках використано монолітне перекриття. Дах плоский, утеплений 30 см керамзитобетону і 20 см пінопласту, покритий багатошаровою покрівельною мембраною відповідно до проекту.

1-й поверх – зал, що переходить у кухню та обідню зону, вихід на криту терасу, бібліотека, мала вбиральня та гостьовий санвузол. Є вихід у гараж.
2-й поверх – 3 спальні, 2 санвузли (один з ванною, другий з великою душовою кабіною, у кожній змонтовані унітази та біде, є вбудовані шафи-купе, в яких розташовуються туалетні приналежності, постільна білизна та рушники, а також розташована велика пральна машина з можливістю завантаження до 8 кг білизни) та головна вбиральня.
На цокольному поверсі розміщені топкова та майстерня, СПА-зона, тренажерна станція, сауна, санвузол, 2 комори.

Будинок підключений до електромереж окремим кабелем від трансформаторної підстанції, 380В, 15 кВт потужності за договором, обладнаний автоматичним джерелом аварійного електропостачання потужністю 6 кВт (використовується інвертор та літій-іонні акумулятори), є бензиновий генератор, підключений до газових мереж. Вода для пиття та використання в будинку надходить із колодязя глибиною 35 м, піддається водопідготовці (з метою пом’якшення) за допомогою установки «Ecowater» виробництва США, вода для поливу надходить із свердловини глибиною 50 м за допомогою глибинного насоса Водолій -100. Каналізаційні стоки утилізуються в установці автономної каналізації «Біопроцесор», вода після очищення відводиться в дренажну криницю глибиною 7 м, яка обладнана аварійним дренажним насосом. Опалення здійснюється повітряним тепловим насосом Cooper&Hunter, газовим казаном Baxi, дров’яним каміном. Підігрів гарячої води проводиться в бойлері непрямого нагріву Roda від газового котла та від вбудованого електротену потужністю 3 кВт (можливе використання різних джерел залежно від економічної доцільності). Подача води в будинок здійснюється насосом Водолій-100 з колодязя в 2 резервуари загальною ємністю 2,5 м3, розташованих у топковій, а з них насосом Grundfos безпосередньо в житловий будинок, є резервний насос для водопостачання будинку Pedrollo (Італія). У санвузлах використано сантехніку Villeroy & Boch, Laufen, Roca, Royal ceramica, Sanindusa. Крани та змішувачі Hansa, Gustavsberg, Emmevi Rubinetterie. На першому поверсі розташований дров’яний камін із закритою камерою згоряння потужністю 14 кВт. Сауна обладнана дров’яною топкою. Є підведення гарячої та холодної води, у підлозі змонтовано злив для води.

Будинок обладнаний ґрунтовим теплообмінником (30 метрів труби діаметром 200 мм прокладено на глибині 1,5 м, яка заведена в будинок), який дозволяє мати цілорічний приплив свіжого повітря у внутрішні приміщення при повністю закритих вікнах, за рахунок чого досягається економія енергоресурсів для обігріву та кондиціювання. .
Вуличні та гаражні ворота Hormann. Ділянка 20 соток.
Новому господареві залишаються всі меблі та техніка.

Ми запрошуємо Вас на перегляд об'єкта в будь-який зручний для Вас час.
Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.
Детали
Дом, 2 этажа, 5 комнат. Площадь участка 20 соток. Общее состояние дома - Евроремонт. Комиссия за услуги 5 %
Estate Invest
Верифицированный профиль
Platinum partner
11
Лет опыта
4
Рекомендации
2
Года на сайте
Активных объявлений 324
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 21645
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Адрес
пгт. Коротыч, Садова
В пропозиції є незбережені дані.