15 000 $/мес
Иржавская ул., 1
1500 / 800 / 70 м²
3 этажа
50 сот
Дом
6 комнат и более
Дизайнерский ремонт
5 дней назад
2 нед. назад
24 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Безтурботна атмосфера заміських резиденцій лондонського Річмонду та озера Комо за 30 км від Хрещатика? Реальність, в цьому легко переконатися майбутнім орендарям. Здається в оренду респектабельна садиба у Козині під Києвом із приватним парком, СПА, причалом, будинком охорони та Buddha House на березі річки Козинки в елітному заміському житловому комплексі. Загальна площа нерухомості у резиденції для здачі в оренду у Козині під Києвом 1500 кв.м.
У вартість оренди заміської резиденції в Козині під Києвом входить земельна ділянка 50 соток із прекрасним приватним парком в англійському стилі: рододендрони, гортензії, колекційні хвойні рослини, японські сакури, доглянутий газон, система автополиву. Територія резиденції в оренду у Козині під Києвом виходить на річку, є приватний причал. Завдяки пишній зелені та грамотному плануванню елітної резиденції, що здається в оренду в Козині під Києвом, територія та кімнати недоступні для сторонніх поглядів.
Все, що потрібно для заміського відпочинку в орендованій віллі під Києвом: великі парасольки від сонця, переносні мангали з авторським куванням, релакс-зони. У ціну оренди вілли з гостьовим будинком та будинком охорони під Києвом у Козині входить оренда двох прогулянкових катамаранів.
Орендарям сподобається СПА зона заміської резиденції у Козині під Києвом: великий критий басейн, додатково маленький басейн та хамам, тренажерний зал, масажний кабінет, душові, санвузли – повністю обладнані та оснащені. У СПА зоні орендної резиденції чудовий зимовий сад та кімната відпочинку. Із зали з великим басейном орендарі резиденції під Києвом в елітному житловому селищі Козина потрапляють до приватного винного льоху. Потужні стіни та перекриття відіграють роль надійного бомбосховища.
Додатково до основної будівлі елітної садиби під Києвом у Козині орендарі отримують зданий в експлуатацію будинок охорони із приміщеннями для персоналу, кімнатами відеоспостереження, апартаментами управителя резиденцією.
Перед будинком та в технічній частині резиденції передбачені паркування автомобілів персоналу та гостей. Для власних авто орендарів заміської резиденції в Козині під Києвом є просторий гараж на два авто представницького класу.
Основна будівля елітної нерухомості, що здається в оренду в Козині Київської області. Два поверхи у стилі неокласики з відкритими терасами, камінним залом, кабінетом, вітальнею. Оптимальне співвідношення робітника та релакс простору орендарів заміської резиденції під Києвом:
Перший поверх. Камінний зал, вітальня, кабінет власника, відкрита тераса в автентичному етно-стилі. Облаштовані окремі приміщення для колекцій зимового одягу та взуття, кухня, пральня, басейн та хамам.
Другий поверх. Дві майстер спальні з санвузлами та вбиральнями плюс одна спальня з санвузлом, гостьова спальня, музичний салон з роялем та домашнім кінотеатром.
Базова палітра будинку преміум класу в Козині під Києвом ,що здається в оренду - перли, вишукані переливи світло-перламутрової гами. Кімнати наповнені колекційними меблями та предметами декору, повністю готові до заїзду орендарів.
Інженерне оснащення орендної VIP резиденції у Козині під Києвом відповідає вимогам до житла преміум-класу третього тисячоліття: якісна припливно-витяжна вентиляція, канальні кондиціонери, багатоступенева система доочищення води для технічних потреб, СПА, приготування їжі. Автономне опалення газ/електрика; енергозберігаючі склопакети.
Кухня та пральня оснащені професійним обладнанням відомих брендів, все входить у ціну оренди:
Miele: холодильники, морозильні камери, пральні машини, сушильна машина, прес для сушіння білизни
Laurastar парогенератор;
Rational пароконвектомат.
До основної будівлі орендної резиденції у Козині поряд із Києвом примикає Buddha House. До послуг орендарів два поверхи капітальної заміської споруди. На першому дві спальні, камінний зал-вітальня, санвузол з душовою кабіною, велика тераса з диванами та зоною barbecue. На другому поверсі кімната відпочинку. Зручне рішення для розміщення літніх родичів, дітей, гостей орендарів елітної резиденції під Києвом у Козині.
Оренда елітної нерухомості під Києвом у Козині вигідна орендарям, це готове рішення проживання у максимальній близькості від центру столиці України Києва. Оточення заміської резиденції, що здається в оренду, під Києвом у Козині - заповідні території, річка, заможні сусіди, нуль потенційно небезпечних техногенних об'єктів.
Оптимальна ціна оренди, високотехнологічне інженерне оснащення, найвищий рівень особистої безпеки, чудові дороги, стильний дизайн, продумана ергономіка та логістика простору гарантують комфортне проживання орендарів. Запис на співбесіду з орендарями елітної нерухомості у Козині відкрито.
Детали
Дом, 3 этажа, 6 комнат. Материал стен – кирпичный, материал перекрытий – монолитный железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 50 соток. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до города - 20 метров. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. Входная дверь бронированная, лестница бетонная. Покрытие полов - паркет, есть подогрев полов. Тип кухни - кухня-студия. Тип ограждения - железобетон. Подвал расположен под зданием. В доме есть Телевизор, DVD проигрыватель, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Джакузи, Душевая кабина, Камін. Своя канализация. На территории участка есть гараж, пристройка, сад, бассейн, сауна, баня. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Рядом есть развлекательные заведения, супермаркет, лес. Предоставление документов. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Комиссия за услуги 50 %
В доме есть
  • Камін
  • Душевая кабина
  • Джакузи
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • DVD проигрыватель
  • Телевизор
LuxGreat
Верифицированный профиль
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 24
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 10472
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Адрес
пгт. Козин, Иржавская ул., 1
В пропозиції є незбережені дані.