750 000 $
3 659 $/м²
Придорожня, 1
205 / 120 / 30 м²
1 этаж
14 сот
Дом
4 комнаты
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 нед. назад
34 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Шукаєте готовий заміський будинок з ремонтом та меблями, де будете відчувати себе у повній безпеці?

У нас є ідеальна пропозиція саме для вас!

Продається розкішний будинок у селищі міського типу Козин, на вулиці Придорожній, 1. Це не просто житло, а 205 м2 суцільного затишку та комфорту. Виконаний дизайнерський ремонт, у якому автор втілив ідею створення сучасного водночас лаконічного та продуманого до дрібниць помешкання. Використовувалися тільки високоякісні та дороговартісні матеріали, які будуть служити довгі роки.

Дуже зручне та продумане планування. Просторий коридор з шафою-купе для верхнього одягу. Зонована кухня-вітальня — лаконічна, стильна, при цьому максимально функціональна. Зручна робоча зона з усім необхідним наповненням — вам буде приємно тут готувати та проводити час з родиною або друзями за комфортним обіднім столом.

Вітальня з м’якими диванами, де можна зручно розміститися та дивитися фільми на величезному екрані. Звідси є вихід на засклену терасу з каміном, столом та стільцями. При необхідності вікна можна прибрати та насолодитися сонячним промінням або вдихнути прохолодного повітря після дощу, закутавшись у теплий плед.

Якщо потрібно усамітнитися та попрацювати в тиші — у вашому розпорядженні є ідеально облаштований кабінет з необхідними меблями та комфортним освітленням. Стиль повністю відповідає робочій атмосфері, тому вас нічого не буде відволікати.

Кожен санвузол має індивідуальний інтер’єр, проте всі дуже гармонійно поєднуються зі стилістикою всього будинку.

Простора біла спальня з великим ліжком та гардеробною. Тут дуже багато світла, тепла та затишку. Наявність виходу на подвір’я дозволяє після пробудження зробити зарядку на свіжому повітрі або просто поніжитися у сонячному промінні.

У домі також є господарчі приміщення: котельня та пральня. При вході відкрита тераса для вечірніх або ранкових посиденьок за чашкою кави.

Одна з головних переваг цього будинку — його повна автономність. В період блекауту цей дім не втрачає функціональності.

Опалення: газовий котел, електрокотел; обігрів: водяний обігрів підлоги, радіатори; обігрів води: газовий котел, бойлер; водопостачання: автономна скважина; електропостачання: центральне, сонячні електропанелі з акумулятором на 13 КВт, газовий електрогенератор на 13 КВт (живлення від газопроводу або скрапленого газу).

На території розташований гостьовий будинок, оздоблений плиткою та деревиною. Його загальна площа — 40 м2 — складається з відкритої тераси з кріслом-гойдалкою, коридору, де розташована дров’яна піч для лазні, основної кімнати (кухня, спортивна зала, камін), лазні, санвузла та душової зони.

На подвір’ї знаходиться крита зона барбекю з мангалом та сучасним кріслом-гойдалкою, відкрита спортивна зона, гараж для авто. Є чимало вільного простору, який можна використати під власні потреби.

Загальна площа ділянки — 14 соток. У дворі багато зелені — все продумано, впорядковано та охайно. Територія огороджена високим металевим парканом, тому ніщо не порушить вашої приватності.

Дім знаходиться в селищі міського типу Козин, який розташований на рівнинній місцевості берегів Дніпра та річки Козинки, за 25 км від центру Києва та 15 км від районного центру. Будинок знаходиться у престижному котеджному містечку, де вам ніколи не доведеться хвилюватися за власну безпеку!

Неподалік від дому розвинена інфраструктура, де ви знайдете магазини, ринок, ресторани, заміські комплекси відпочинку, спортивну залу, дитячий садок. Безпосередня близькість до лісу дає можливість дихати чистим та свіжим повітрям.

Ступивши на подвір'я, ви відчуєте надзвичайну атмосферу цього чарівного місця, а переступивши поріг будинку — не захочете більше його покидати.

Цей дім вартий того, щоб побачити його на власні очі!

Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном. Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Детали
Дом, 1 этаж, 4 комнаты. Площадь участка 14 соток. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Комиссия за услуги 5 %
Золоті Ворота
Верифицированный профиль
Platinum partner
13
Лет опыта
28
Рекомендаций
2
Года на сайте
Активных объявлений 185
Эксклюзивных объектов 70
Рекламная активность 135119
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Адрес
пгт. Козин, Придорожня, 1
В пропозиції є незбережені дані.