450 000 $
2 586 $/м²
Щастя
БЕЗ КОМИССИИ
174 / 52 / 10 м²
2 этажа
27 сот
Дом
5 комнат
Евроремонт
1 нед. назад
1 г. 8 мес. назад
480 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Будинок Щастя біля Кривого Рогу

Продаємо не просто Будинок – а цілий Маєток для ідеального комфортного життя і відпочинку.
Будинок знаходиться в найближчому передмісті Кривого Рогу – село Марьянівка (15 хвилин на автомобілі від площі Визволення по новесенькій дорогі.
Будинок продається з повною комплектацією меблів, техніки, а також господарського інвентаря.

Територія.
Загальна площа земельної ділянки – 27 соток. Земля приватизована. Вся територія огороджена високим парканом, є 2 окремі в’їзди для автомобілів, облаштовані навіс для 2 авто і паркомісця для близько 10-12 авто, встановлені автоматичні ворота, відеонагляд, освітлення ділянки за системою день/ніч.
На території маєтку розташовані: Великий будинок – 174 м2, будинок для гостей – 89 м2, велика більярдна, баня з критим басейном, великий літній басейн, альтанка на 25 чоловік з мангалом і пічкою, неаполітанський фонтан, гараж для Катеру (можливо обговорити придбання катеру окремо), будинок садівника, капітальний погріб, приміщення для господарського інвентаря (сарай).
Вся територія оформлена ландшафтним дизайном і бездоганно доглянута. Покриття території – рулонна газонна трава (спортивна), алейки викладені тротуарною плиткою, облаштована система автоматичного поливу. На всій території дуже багато насаджень: ялинки, сосни Ніагара, тис, смарагдові туї, блакитні ялинки, квітники, сакура, виноградник з технічних і культурних сортів (для культурних сортів облаштоване крапельне зрошування) фруктові дерева, ягідні насадження та ін.

Великий Будинок.
Загальна площа будинку – 174 м2, побудований у 2016 році. У 2020 році провели повну профілактику, яку роблять 1 раз на 10 років.
На першому поверсі будинку розташована кухня, гостинна кімната, дві окремі спальні і ванна кімната. Гостинна кімната виглядає особливо ефектно за рахунок Другого світла (второй свет), каміну, великих вікон на подвійну висоту та дерев’яних сходів з кованими декоративними елементами.
На другому поверсі розташована велика спальня з виходом на балкон, кабінет, гардеробна і ще одна ванна кімната. Кабінет і гардеробну можливо переобладнати в додаткові спальні кімнати за бажанням. Всього в будинку 5 окремих кімнат.

З будинком поєднана критим переходом баня. Баня – це повноцінний комплекс для відпочинку. В ній є сауна на дровах, велика кімната для застілля з гостями, санвузол і найголовніша фішка – це БАСЕЙН. Розміри байсейну – 8х4 м. Облаштований системою очистки, встановлені підсвітка, джакузі, водоспад, протитечія (противоток), а також система підігріву від окремого газового котла. Вікна басейну відчиняються повністю і виходять на окрему терасу.

На території маєтку є ще один відкритий літній басейн розмірами 8х14 м.

Будинок для гостей.
Це повністю окрема і автономна споруда, з власною кухнею, ванною кімнатою, 2 окремими спальнями + кабінет. Загальна площа першого поверху даного будинку – 89 м2. Має окремий газовий котел.
На другому поверсі цього будинку облаштована велика зала для більярда і відпочинку з гостями.

На території є господарське приміщення, в якому зберігається інвентар, техніка по догляду за газоном і деревами, центр керування автополивом газону та інші господарські гаджети.
У виборі декору надавали перевагу таким матеріалам, які підкреслять красу та екологічність натурального дерева. У будинку багато декоративних елементів із витонченого кування, які робили за індивідуальним замовленням.

Деякі важливі технічні характеристики.
+ Великий будинок зданий в експлуатацію в 2016 році. Має капітальний фундамент, стіни – бруси зі смереки діаметром 36-42 см.
+ Покрівля – металочерепиця, Германія.
+ Опалення – 3 окремі газові котли – на великий будинок, на будинок для гостей, на критий басейн. У великому будинку водяна тепла підлога на першому поверсі.
+ Каналізація – 3 септіка.
+ Світло – 380 V.
+ Система водопостачання – центральне водопостачання по лічильникам + скважина для поливу і басейнів. Встановлені фільтри грубого очищення, а також осмос на кухні.

Все побудовано законно і офіційно оформлене.

Всю більше детальну інформацію (планування будинків, земельної ділянки, технічні характеристики і матеріали, відеоогляд, вартість обслуговування будинку та інше) – готова надати по запиту у приватні повідомлення або на будьякий месенджер.

Обов’язкова попередня домовленість на перегляд Будинку Щастя.
Чекаємо на Вас.
Детали
Дом, 2 этажа, 5 комнат. Площадь участка 27 соток. В доме есть Холодильник, Кровать, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Посудомоечная машина. Общее состояние дома - Евроремонт. Без комиссии
В доме есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Кровать
  • Холодильник
ПРОСПЕКТ
Верифицированный профиль
Сертификат
СФНУ
8
Лет опыта
4
Рекомендации
7
Лет на сайте
Активных объявлений 16
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 315
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адрес