450 000 $
2 586 $/м²
Щастя
БЕЗ КОМІСІЇ
174 / 52 / 10 м²
2 поверхи
27 сот
Будинок
5 кімнат
Євроремонт
1 тиж. тому
1 р. 8 міс. тому
480 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Будинок Щастя біля Кривого Рогу

Продаємо не просто Будинок – а цілий Маєток для ідеального комфортного життя і відпочинку.
Будинок знаходиться в найближчому передмісті Кривого Рогу – село Марьянівка (15 хвилин на автомобілі від площі Визволення по новесенькій дорогі.
Будинок продається з повною комплектацією меблів, техніки, а також господарського інвентаря.

Територія.
Загальна площа земельної ділянки – 27 соток. Земля приватизована. Вся територія огороджена високим парканом, є 2 окремі в’їзди для автомобілів, облаштовані навіс для 2 авто і паркомісця для близько 10-12 авто, встановлені автоматичні ворота, відеонагляд, освітлення ділянки за системою день/ніч.
На території маєтку розташовані: Великий будинок – 174 м2, будинок для гостей – 89 м2, велика більярдна, баня з критим басейном, великий літній басейн, альтанка на 25 чоловік з мангалом і пічкою, неаполітанський фонтан, гараж для Катеру (можливо обговорити придбання катеру окремо), будинок садівника, капітальний погріб, приміщення для господарського інвентаря (сарай).
Вся територія оформлена ландшафтним дизайном і бездоганно доглянута. Покриття території – рулонна газонна трава (спортивна), алейки викладені тротуарною плиткою, облаштована система автоматичного поливу. На всій території дуже багато насаджень: ялинки, сосни Ніагара, тис, смарагдові туї, блакитні ялинки, квітники, сакура, виноградник з технічних і культурних сортів (для культурних сортів облаштоване крапельне зрошування) фруктові дерева, ягідні насадження та ін.

Великий Будинок.
Загальна площа будинку – 174 м2, побудований у 2016 році. У 2020 році провели повну профілактику, яку роблять 1 раз на 10 років.
На першому поверсі будинку розташована кухня, гостинна кімната, дві окремі спальні і ванна кімната. Гостинна кімната виглядає особливо ефектно за рахунок Другого світла (второй свет), каміну, великих вікон на подвійну висоту та дерев’яних сходів з кованими декоративними елементами.
На другому поверсі розташована велика спальня з виходом на балкон, кабінет, гардеробна і ще одна ванна кімната. Кабінет і гардеробну можливо переобладнати в додаткові спальні кімнати за бажанням. Всього в будинку 5 окремих кімнат.

З будинком поєднана критим переходом баня. Баня – це повноцінний комплекс для відпочинку. В ній є сауна на дровах, велика кімната для застілля з гостями, санвузол і найголовніша фішка – це БАСЕЙН. Розміри байсейну – 8х4 м. Облаштований системою очистки, встановлені підсвітка, джакузі, водоспад, протитечія (противоток), а також система підігріву від окремого газового котла. Вікна басейну відчиняються повністю і виходять на окрему терасу.

На території маєтку є ще один відкритий літній басейн розмірами 8х14 м.

Будинок для гостей.
Це повністю окрема і автономна споруда, з власною кухнею, ванною кімнатою, 2 окремими спальнями + кабінет. Загальна площа першого поверху даного будинку – 89 м2. Має окремий газовий котел.
На другому поверсі цього будинку облаштована велика зала для більярда і відпочинку з гостями.

На території є господарське приміщення, в якому зберігається інвентар, техніка по догляду за газоном і деревами, центр керування автополивом газону та інші господарські гаджети.
У виборі декору надавали перевагу таким матеріалам, які підкреслять красу та екологічність натурального дерева. У будинку багато декоративних елементів із витонченого кування, які робили за індивідуальним замовленням.

Деякі важливі технічні характеристики.
+ Великий будинок зданий в експлуатацію в 2016 році. Має капітальний фундамент, стіни – бруси зі смереки діаметром 36-42 см.
+ Покрівля – металочерепиця, Германія.
+ Опалення – 3 окремі газові котли – на великий будинок, на будинок для гостей, на критий басейн. У великому будинку водяна тепла підлога на першому поверсі.
+ Каналізація – 3 септіка.
+ Світло – 380 V.
+ Система водопостачання – центральне водопостачання по лічильникам + скважина для поливу і басейнів. Встановлені фільтри грубого очищення, а також осмос на кухні.

Все побудовано законно і офіційно оформлене.

Всю більше детальну інформацію (планування будинків, земельної ділянки, технічні характеристики і матеріали, відеоогляд, вартість обслуговування будинку та інше) – готова надати по запиту у приватні повідомлення або на будьякий месенджер.

Обов’язкова попередня домовленість на перегляд Будинку Щастя.
Чекаємо на Вас.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 27 соток. У будинку є Холодильник, Ліжко, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан будинку - Євроремонт. Без комісії
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Ліжко
  • Холодильник
ПРОСПЕКТ
Верифікований профіль
Сертифікат
СФНУ
8
Років досвіду
4
Рекомендації
7
Років на сайті
Активних оголошень 16
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 315
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса