79 000 $
482 $/м²
Новобудов
БЕЗ КОМИССИИ
164 / 100 / 14 м²
3 этажа
8 сот
Дом
5 комнат
От строителей (с отделкой)
2 нед. назад
8 мес. назад
144 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Давно мріяли про затишний та просторий будинок для своєї родини?

Хочеться відчути себе володарем цілого маєтку, а не тісної хатинки?

Бажаєте щодня, прокидаючись, дихати на повні груди чистим і свіжим повітрям?

Саме тому пропонуємо Вам ідеальний, сучасний будинок під чистову обробку в Покровському районі поряд з 44 кварталом, перша берегова лінія.

Будинок побудований по авторському дизайнерському проєкту. На будівельних матеріалах не економили, будували як для себе.

Будинок має три поверхи та величезну терасу. Розрахований на велику сім'ю та гостей родини.

Перший поверх побудований з білої цегли та складається з просторого гаража з якого Ви можете одразу потрапити в будинок, великої кухні, санвузла та виходу на подвір'я, до зони барбекю, яка обладнана цегляною пічкою.

Піднімаючись по ідеально вирівняних сходах, Ви потрапляєте на другий поверх, який збудовано зі шлакоблоку. Складається він із зали та величезної спальні з індивідуальним санвузлом та окремим виходом на балкон. Також з другого поверху відкривається шлях на простору та затишну терасу.

Третій поверх мансардний. У проєкті був задуманий як дитяча кімната, оскільки це мрія кожної дитини мати власну кімнату під самісіньким дахом. Вікна на стелі дозволять Вашій дитині розглядати зоряне небо перед сном. З третього поверху є вихід на балкон, з якого відкривається прекрасний вид на Ваші володіння та річку.

Щодо технічних характеристик будинку, то він має нову мідну електропроводку, яка розрахована на електроопалення. Вікна сучасні, фірми Rehau, які мають антивандальне покриття, що разом із встановленою системою безпеки та датчиками руху як у середині будинку, так і по периметру ділянки гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Будинок утеплений екологічною базальтовою ватою, яка збереже тепло та затишок вашому гніздечку у холодну пору року. Всі дерев'яні матеріали оброблені спеціальним розчином, який вбереже дерево від вогню та зовнішнього впливу плісняви та комах. Дах - м'яка крівля з гарантією на 50 років.

Перейдемо до родзинки цього об'єкту, а саме просторого внутрішнього двору. Він складається з парко-місця на три авто, критої зони барбекю з пічкою, зеленої ділянки з газоном та фруктовими деревами: сливи, абрикоси, черешні, а також волоським горіхом, величезним кущем ліщини та дивовижними березами, які створюють природний затінок біля гойдалки.

На ділянці розташований фундамент під забудову, де ви зможете дати волю своїм фантазіям і побудувати те про що Ви давно мріяли, а саме: лазню, сауну, хамам, гостьовий будинок, спортзал, приміщення для ведення бізнесу або теплиці чи сонячну електростанцію.

В кінці земельної ділянки розташований невеличкий будинок у жилому стані з льохом, який можна використовувати як бомбосховище. А сам будинок - як тимчасове житло для будівельників або постійне житло для прислуги.

Будинок знаходиться не тільки під захистом систем безпеки, а й величезного, надійного та міцного паркану. Підключене світло та підведена вода, на будинку встановлений фільтр. Є можливість підключення газу для бажаючих.

Перед будинком розташована паркувальна зона для гостей та комфортні під'їздні шляхи. Ділянка 4 сотки для вирощування сільськогосподарських культур. Спуск до водойми схований від сторонніх очей, з можливістю будування приміщення для зберігання водного транспорту.

Розташування говорить саме за себе, поруч вся необхідна інфраструктура: парк "Шахтарський", дитячі садочки, школи, спортивний комплекс "Молодість", пляж, магазини, супермаркети, аптеки, лікарня, ринок, зупинки громадського транспорту, ресторани, кафе.

А тепер закрийте очі та уявіть, Ви живете в екологічно чистому районі, в просторому будинку, в самому центрі необхідної інфраструктури.

Хоча навіщо уявляти, якщо Ви можете приїхати, подивитись на власні очі, та купити цей ідеальний будинок, який стане фортецею для Вашої родини на багато поколінь вперед!
Детали
Дом, 3 этажа, 5 комнат. Материал стен – кирпичный, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – дерево. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 8 соток. Вид из окон на реку. Планировка комнат Смежно-раздельная. Газ на улице. Холодная вода - водопровод, горячей воды нет. Отопление котел электрический. В доме 2 совместных санузла, туалет/душ. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь железная, лестница бетонная. В доме 1 балкон. Тип кухни - кухня-столовая. Стены штукатурка. Окна металлопластиковые, новые. Есть крыша. Тип ограждения - железобетон. В доме есть Сигнализация. Дом построен в 2015 году. На территории участка есть гараж, сад, огород, пристройка. Общее состояние дома - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Торг уместен. Сантехника новая. Новые. Интернет проводной (кабельный). Внутреннее утепление стен. Без комиссии
В доме есть
  • Сигнализация
Realty Group
Верифицированный профиль
3
Года опыта
1
Рекомендация
3
Года на сайте
Активных объявлений 10
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 220
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адрес