79 000 $
482 $/м²
Новобудов
БЕЗ КОМІСІЇ
164 / 100 / 14 м²
3 поверхи
8 сот
Будинок
5 кімнат
Від будівельників (з обробкою)
2 тиж. тому
8 міс. тому
144 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Давно мріяли про затишний та просторий будинок для своєї родини?

Хочеться відчути себе володарем цілого маєтку, а не тісної хатинки?

Бажаєте щодня, прокидаючись, дихати на повні груди чистим і свіжим повітрям?

Саме тому пропонуємо Вам ідеальний, сучасний будинок під чистову обробку в Покровському районі поряд з 44 кварталом, перша берегова лінія.

Будинок побудований по авторському дизайнерському проєкту. На будівельних матеріалах не економили, будували як для себе.

Будинок має три поверхи та величезну терасу. Розрахований на велику сім'ю та гостей родини.

Перший поверх побудований з білої цегли та складається з просторого гаража з якого Ви можете одразу потрапити в будинок, великої кухні, санвузла та виходу на подвір'я, до зони барбекю, яка обладнана цегляною пічкою.

Піднімаючись по ідеально вирівняних сходах, Ви потрапляєте на другий поверх, який збудовано зі шлакоблоку. Складається він із зали та величезної спальні з індивідуальним санвузлом та окремим виходом на балкон. Також з другого поверху відкривається шлях на простору та затишну терасу.

Третій поверх мансардний. У проєкті був задуманий як дитяча кімната, оскільки це мрія кожної дитини мати власну кімнату під самісіньким дахом. Вікна на стелі дозволять Вашій дитині розглядати зоряне небо перед сном. З третього поверху є вихід на балкон, з якого відкривається прекрасний вид на Ваші володіння та річку.

Щодо технічних характеристик будинку, то він має нову мідну електропроводку, яка розрахована на електроопалення. Вікна сучасні, фірми Rehau, які мають антивандальне покриття, що разом із встановленою системою безпеки та датчиками руху як у середині будинку, так і по периметру ділянки гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Будинок утеплений екологічною базальтовою ватою, яка збереже тепло та затишок вашому гніздечку у холодну пору року. Всі дерев'яні матеріали оброблені спеціальним розчином, який вбереже дерево від вогню та зовнішнього впливу плісняви та комах. Дах - м'яка крівля з гарантією на 50 років.

Перейдемо до родзинки цього об'єкту, а саме просторого внутрішнього двору. Він складається з парко-місця на три авто, критої зони барбекю з пічкою, зеленої ділянки з газоном та фруктовими деревами: сливи, абрикоси, черешні, а також волоським горіхом, величезним кущем ліщини та дивовижними березами, які створюють природний затінок біля гойдалки.

На ділянці розташований фундамент під забудову, де ви зможете дати волю своїм фантазіям і побудувати те про що Ви давно мріяли, а саме: лазню, сауну, хамам, гостьовий будинок, спортзал, приміщення для ведення бізнесу або теплиці чи сонячну електростанцію.

В кінці земельної ділянки розташований невеличкий будинок у жилому стані з льохом, який можна використовувати як бомбосховище. А сам будинок - як тимчасове житло для будівельників або постійне житло для прислуги.

Будинок знаходиться не тільки під захистом систем безпеки, а й величезного, надійного та міцного паркану. Підключене світло та підведена вода, на будинку встановлений фільтр. Є можливість підключення газу для бажаючих.

Перед будинком розташована паркувальна зона для гостей та комфортні під'їздні шляхи. Ділянка 4 сотки для вирощування сільськогосподарських культур. Спуск до водойми схований від сторонніх очей, з можливістю будування приміщення для зберігання водного транспорту.

Розташування говорить саме за себе, поруч вся необхідна інфраструктура: парк "Шахтарський", дитячі садочки, школи, спортивний комплекс "Молодість", пляж, магазини, супермаркети, аптеки, лікарня, ринок, зупинки громадського транспорту, ресторани, кафе.

А тепер закрийте очі та уявіть, Ви живете в екологічно чистому районі, в просторому будинку, в самому центрі необхідної інфраструктури.

Хоча навіщо уявляти, якщо Ви можете приїхати, подивитись на власні очі, та купити цей ідеальний будинок, який стане фортецею для Вашої родини на багато поколінь вперед!
Деталі
Будинок, 3 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 8 соток. Вид з вікон на ріку. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газ на вулиці. Холодна вода - водопровід, гарячої води немає. Опалення котел електричний. У будинку 2 спільних санвузла, туалет / душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні, сходи бетонні. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни штукатурка. Вікна металопластикові, нові. Є дах. Тип огорожі - залізобетон. У будинку є Сигналізація. Будинок побудований в 2015 році. На території ділянки є гараж, сад, город, прибудова. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка / озеро. Торг доречний. Сантехніка нова. Нові. Інтернет дротовий (кабельний). Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Сигналізація
Realty Group
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
1
Рекомендація
3
Роки на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 165
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса