37 547 $
1 085 $/м²
34.62 / 15 / 9.79 м²
этаж 6 из 11
Газоблок
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
3 нед. назад
8 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс «Orange Park» у Крюківщині Києво-Святошинського району знаходиться на вулиці Одеська, 23. Поруч автобусна зупинка, поблизу пролягає кілька маршрутів, скориставшись якими можна швидко проїхати до Києва, зокрема до метро. Відстань до Окружної дороги менш ніж шість кілометрів.

Можливе розтермінування на індивідуальних умовах або придбання за програмою єОселя.
Детали
Дом Не введено в эксплуатацию - Газоблок, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел электрический. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Возможна рассрочка. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 10
Последний визит на сайт 2 дня назад
Ваша жалоба принята!
Планировка

Дом и двор
Новобудова передбачає поетапне зведення тридцяти чотирьох багатоквартирних будинків, які спроєктовані в єдиному стилі. «Орандж Парк» – житловий комплекс, який вдало поєднує високий рівень комфорту з невеликою вартістю житла.

У ході будівництва виконуються роботи з благоустрою території, вся ділянка розбивається на квартали, між якими влаштовуються проїзди та створюються наземні паркувальні місця для автотранспорту. Прокладаються прогулянкові алеї, у дворах обладнуються спортивні та дитячі майданчики для ігор, створюються комфортні зони відпочинку і велопарковки. Споруджується власний дитячий садок.

Инфраструктура
У селищі поруч з новобудовою споруджуються й інші житлові комплекси, інфраструктура швидко розвивається. Поблизу є кілька магазинів, у межах пішої доступності школа, дитячі садочки, ринок і кафе.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.