129 000 $
1 500 $/м²
86 / 54 / 20 м²
этаж 1 из 2
Украинский кирпич
Смежно-раздельная
Отличное состояние
сегодня
2 нед. назад
39 (сегодня 1, вчера 1)
Описание
Продаю чудову квартиру в центрі міста. Світлі аркові вікна, високі стелі (3,7м),вікно в коридорі у внутрішній двір, збережено архітектурний стиль будинку. Вікна охоплюють три сторони приміщення. Є велика кухня-вітальня, великий суміжний санвузол(тепла підлога),кладовка, балкон,підвал, парковка. Побутову техніку ( Electrolux) лишу за Вашим бажанням. Опалення індивідуальне ( газовий котел Bosch), також є кондиціонер.
Квартира знаходиться на сигналізаціі, є інтернет. Поруч школа, музична школа,садок, транспортні зупинки, мерія , магазини, кафе та ресторани. До парку та центральноі пішохідноі вулиці 3-5 хв. Також чудово підійде під коворкінг. При потребі допоможу з оформленням усіх необхідних документів чи переіздом для переселенців з інших областей.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 4 комнаты. Планировка комнат Смежно-раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление автономное. В квартире есть Стиральная машина, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Посудомоечная машина, Камін. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Интернет оптоволоконный
В квартире есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
Ніна
Ніна
Собственник
2
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 6 дней назад
Вашу скаргу прийнято!
Адрес