23 550 грн/мес
74 / 45 / 10 м²
этаж 2 из 3
Украинский кирпич
Раздельная
Евроремонт
1 нед. назад
2 нед. назад
38 (сегодня 1, вчера 5)
Описание
Квартира з 3х кімнат з ідеальним розташуванням у самому центрі Львову з вікнами на Парк ФРАНКА, вільна для проживання. Всі кімнати окремі, туалет та душова окремі. Паркетні підлоги . Відремонтована та повністю вмебльована .Одна кімната спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом, в інших дивани. Тепла та Дуже тиха. Москітні сітки. Вся побутова техніка: пральна машина, холодильник , СВЧ, газова поверхня та електрична духова шафа. Двоконтурний котел на Автономне опалення та гарячу воду. Спокійні сусіди. Вхід з зачиненої брами як до під їзду так і до внутрішнього дворику з гарантованим паркомісцем під авто а також тимчасовим додатковим. Адміністративний та історичний центр з усіма локаціями: кафе, ресторації, кіно та театри, музеї , ратуша, школа , парк, садочок ..Власник. Торг
Детали
Дом - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Счетчики, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Торг уместен, Предоставление документов. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Ольга
Ольга
Собственник
Верифицированный профиль
2
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Вашу скаргу прийнято!
Детали интерьера
Після ремонту , всі кімнати вмебльовані,

Планировка
всі кімнати та санвузли ізольовані

Дом и двор
Австрійський будинок з внутрішнім двором , який мешканці використовують , як паркінг для своїх авто. Двір зачинений , во дворі паркомісце пд авто .

Инфраструктура
Абсолютно вся інфраструктура розташована поруч з будинком : історичний центр , магазини, кафе, ресторани , театри, музеї , парк та дитячі майданчики, школо, садок , Університет Франка. .

Адрес