23 550 грн/міс
74 / 45 / 10 м²
поверх 2 з 3
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
4 дні тому
1 тиж. тому
28 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Квартира з 3х кімнат з ідеальним розташуванням у самому центрі Львову з вікнами на Парк ФРАНКА, вільна для проживання. Всі кімнати окремі, туалет та душова окремі. Паркетні підлоги . Відремонтована та повністю вмебльована .Одна кімната спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом, в інших дивани. Тепла та Дуже тиха. Москітні сітки. Вся побутова техніка: пральна машина, холодильник , СВЧ, газова поверхня та електрична духова шафа. Двоконтурний котел на Автономне опалення та гарячу воду. Спокійні сусіди. Вхід з зачиненої брами як до під їзду так і до внутрішнього дворику з гарантованим паркомісцем під авто а також тимчасовим додатковим. Адміністративний та історичний центр з усіма локаціями: кафе, ресторації, кіно та театри, музеї , ратуша, школа , парк, садочок ..Власник. Торг
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Лічильники, Душова кабіна. Загальний стан квартири - Євроремонт. Торг доречний, Надання документів. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Ольга
Ольга
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Після ремонту , всі кімнати вмебльовані,

Планування
всі кімнати та санвузли ізольовані

Будинок і двір
Австрійський будинок з внутрішнім двором , який мешканці використовують , як паркінг для своїх авто. Двір зачинений , во дворі паркомісце пд авто .

Інфраструктура
Абсолютно вся інфраструктура розташована поруч з будинком : історичний центр , магазини, кафе, ресторани , театри, музеї , парк та дитячі майданчики, школо, садок , Університет Франка. .

Адреса