55 300 $
1 455 $/м²
єОселя ЖК Sofia Nova
38 / 16.5 / 12 м²
этаж 6 из 10
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей свободная планировка
1 мес. назад
6 мес. назад
298 (сегодня 3, вчера 2)
Описание
🏢 Продається однокімнатна квартира у ЖК Софія Нова (Sofia Nova), розташованому в передмісті Києва. Цей житловий комплекс пропонує найфункціональніше планування серед аналогічних об'єктів на ринку нерухомості.

📌 Квартира розташована на 6 поверсі, а будинок був введений в експлуатацію. Вона вже має встановлений новий газовий котел фірми ProTherm, що забезпечить Вам комфортне опалення. У квартирі також виконано чорнову штукатурку, чистову стяжку підлоги та розведено теплу підлогу, що дає можливість розпочати ремонт без зайвих зусиль.

📜 Документи на право власності уже наявні, тому через програму Є-ОСЕЛЯ продаж можливий безпроблемно. Ви можете вже зараз розпочати планувати і здійснювати ремонт, оскільки все необхідне для комфортного переїзду та життя вже підготовлено з максимальною зручністю для Вас.

🌳 На території комплексу Софія Нова присутні різноманітні зручності і зелені зони для життя та відпочинку. Комплекс має закриту територію з цілодобовою охороною, озеленення з автоматичним поливом, дитячі та спортивні майданчики, ландшафтний дизайн та прогулянкові алеї. Для зручності мешканців також передбачено парковки біля будинку та наземний багаторівневий паркінг.

🏫 Неподалік від комплексу будуються школа та садок, що зробить місце ще більш привабливим для молодих сімей з дітьми.

🚍 Зупинка громадського транспорту знаходиться одразу навпроти комплексу, а метро Теремки знаходиться всього в 5 хвилинах їзди на автомобілі. Легко і швидко можна також виїхати на Одеську трасу та кільцеву дорогу.

Будь ласка, рієлторам та продавцям з неадекватними пропозиціями щодо ексклюзивного продажу квартири просимо утриматися від займання Вашого часу.

🏢 Не упустіть свій шанс стати власником зручної та готової до заселення квартири у ЖК Софія Нова
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон на город, во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита комбинированная. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехники нет. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь железная. Покрытие полов - стяжка. Балкона нет. Лоджии нет. Состояние стен - черновые работы. Окна новые. Тамбур совмещенный, капитальный. Дом построен в 2021 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Возможна прописка, автопарковка, Охрана. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Срочно, Прямая продажа. Новые. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Дмитро
Дмитро
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Вашу скаргу прийнято!
Планировка
однокімнатна квартира правильної форми з найфункціональнішим плануванням серед аналогічних. 6 поверх, будинок введено в експлуатацию. у квартирі вже є газовий котел фірми ProTherm (новий), виконано чорнову штукатурку, чистову стяжку підлоги та розведено теплу підлогу.

Дом и двор
На територіії комплексу: закрита територія з цілодобовою охороною, озеленення з автоматичним поливом, дитячі та спортивні майданчики, ландшафтний дизайн, прогулянкові алеї, парковки біля будинку, наземний багаторівневий паркінг, школа, садок будуються.

Инфраструктура
На території комплексу Софія Нова присутні різноманітні зручності і зелені зони для життя та відпочинку. Комплекс має закриту територію з цілодобовою охороною, озеленення з автоматичним поливом, дитячі та спортивні майданчики, ландшафтний дизайн та прогулянкові алеї. Для зручності мешканців також передбачено парковки біля будинку та наземний багаторівневий паркінг.
Неподалік від комплексу будуються школа та садок, що зробить місце ще більш привабливим для молодих сімей з дітьми.

История изменения цены
08.04.2024 - 200 $ 55 300 $
18.01.2024 - 500 $ 55 500 $
21.12.2023 - 500 $ 56 000 $
23.11.2023 - 300 $ 56 500 $
02.11.2023 - 100 $ 56 800 $
30.10.2023 56 900 $
Адрес