72 000 $
1 121 $/м²
ПРЕМИУМ ЖК Садочок
64.2 / 32.9 / 14.4 м²
этаж 6 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
1 нед. назад
7 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Гарний торг!!

Продам свою 2к квартиру в ЖК Садочок з неймовірним видом. Квартиру купували для себе, але переїжджаємо закордон. Вже все працює, декілька років живуть люди.

Будинок монолітно каркасний, міжкімнатні стіни з цегли. Утеплений, енергоефективний будинок. Індивідуальне опалення, котел та радіатори підключені. Лічильники на воду та електрику (двотарифний). Роздільний санвузол, лазерна стяжка підлоги, машинна штукатурка стін, гарні протипожежні металеві двері, якісні панорамні вікна Rehau, закрита територія з відеоспостереженням, відеодомофоном. Вид з вікон у двір та сад. На подвір'ї є дитячий майданчик. Гостьова та підземна парковка. Чистий новий під'їзд. До метро теремки 4 км. Поруч зупинка маршрутного транспорту. Поруч супермаркети Фора, Мегамаркет, Епіцентр та Нова Лінія. Торгово-розважальний центр Маггелан. Є право власності, всі документи та ключі на руках.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Срочно
Анна
Анна
Собственник
Верифицированный профиль
1
Неделя на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.