52 400 $
1 871 $/м²
Полуничний провулок, 24
28 / 18 / 10 м²
этаж 15 из 16
Бетонно монолитный
Студия
Дизайнерский ремонт
2 мес. назад
10 мес. назад
104 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Студія із шикарним видом на море.
Ремонт 'під себе', меблі в стелю та вбудована техніка.
Зворотний осмос (питна вода) та система для безперебійного живлення.
Будівельний номер: 15.7/1.
Комора 5,4 м² на цьому ж поверсі (за додаткову оплату).
Пишіть у Телеграм/Вайбер - надішлю відео.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 3 метра. В квартире 1 окно, Вид из окна на море. Квартира стандартная, планировка комнат Студия. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехника новая. Проведены, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. Есть балкон не застеклен. Потолок натяжной. Окна алюминиевые, новые. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер. Дом построен в 2021 году. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Охрана, Консьерж, Кладовая. Рядом есть остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, море, школа. Прямая продажа. Сантехника новая. Новые. Не застеклен. Интернет оптоволоконный
В квартире есть
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Андрій
Андрій
Собственник
Верифицированный профиль
10
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 4 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Детали интерьера
Чому ця квартира – найкраща перша квартира?

28 м² - більш ніж достатньо для однієї людини або молодої пари. Ось фішки цієї студії:

1. Вбудована під саму 3-метрову стелю шафа-гардероб для верхнього одягу, господарчих інструментів та купою містких поличок.

2. Італійський комод з висувним столиком, місткий і приємний на дотик. Можна використовувати як повноцінне робоче місце, де передбачена група розеток, в т.ч. для швидкісного інтернету.

3. Сучасний 50-дюймовий смарт-телевізор Nokia з високоякісною акустикою.

4. Велика робоча зона кухні з вбудованою духовою шафою і мікрохвильовкою Gunter & Hauer, пральною машиною, містким холодильником Bosch.

5. У кожному куточку квартири своя зона підсвітки, в т.ч. на дзеркалах та дизайнерській мапі світу в зоні спальні.

6. Зручна ванна з режимом затишної підсвітки. В самій ванній кімнаті є тепла підлога та велика містка поличка з дзеркальною дверцятою.

7. В комплексі є підземний паркінг з WIFI (використовується як відносно безпечне укриття під час повітряних тривог). Доступ в паркінг на ліфті або сходами.

8. Комора (при додатковій оплаті). Розташована на поверсі біля ліфта для зберігання габаритних речей, наприклад, велосипедів.

9. Чудові моревиди - рожевий схід сонця, можливість засмагати вранці просто на балконі. Вдень/ввечері - чудова морська блакить освіжає інтер'єр квартири. При заході сонце відблискує яскраво оранжевими кольорами від новобудов праворуч. В будь-яку пору року це насолода.

Планировка
Дизайн проект, за яким робився ремонт. Обмірні плани з меблями і електрикою.

Дом и двор
Закрита територія з камерами під цілодобовою охороною. Сучасний дитячий майданчик та зона відпочинку з новими спортивними снарядами. Красива підсвітка фасаду ЖК (в мирний час). Турботлива керуюча компанія від забудовника, яка реагує на усі звернення жителів. Вестибюль - як у музеї.

Инфраструктура
Вниз по Полуничному провулку (10 хвилин пішки) - Аркадія та Траса Здоров'я. Поруч - сквер на 7 Фонтана, ринок, магазини (Обжора, чорний преміум АТБ), аптеки, ресторани, зупинки, все під боком.

История изменения цены
17.08.2023 + 1 400 $ 52 400 $
15.08.2023 - 8 000 $ 51 000 $
08.08.2023 - 1 000 $ 59 000 $
10.07.2023 60 000 $
Адрес
Одесса, Полуничний провулок, 24, Приморский р-н