190 000 $
1 310 $/м²
лугова, 1
БЕЗ КОМИССИИ
145 / 70 / 20 м²
2 этажа
30 сот
Дом
4 комнаты
Хорошее состояние
4 дня назад
1 мес. назад
98 (сегодня 2, вчера 3)
Описание
Мощностью 30 квТплюс СОБСТВЕННАЯ ТП на 60 квТ,Система ОТОПЛЕНИЯ на трех видах ТОПЛИВА-дрова, уголь, газ, электро.
Ідеальне рішення життя поряд з Києвом для людей, що люблять комфорт, шанують землю, обожнюють відпочинок на річці. Відкрито продаж сучасної садиби – міні-ферми з житловим будинком, капітальними господарськими будівлями, банным комплексом с бассейном и оранжереей, що необхідно для щасливого життя.

30 соток землі, величезна вільна ділянка. сто процентов автономності та комфорту: у заміському будинку під Києвом усі зручності, простора душова кабіна, надійний підвал з окремим входом. Заміський будинок – міні-ферма під Києвом у селі Осещина має одну власну сертифіковану свердловину з чистою водою, термальний насос, сонячні батареї, систему захисту від блискавок.

Заміський будинок під Києвом у селі Осещина збудовано у 2008 році, садибу створили для комфортного постійного проживання, віддаленої роботи та заміського релаксу. На ділянці 30 соток під Києвом поряд з котеджем збудовано власний лазневий комплекс з міні-басейном, кімнатою відпочинку, зимовим садом.

Вважаєте за краще власні овочі, фрукти і вино? Біля будинку під Києвом господарі облаштували сучасні міні-теплиці, город із поливом, садок, баштану, виноградник. Елітні сорти суниці, фруктові дерева, перець, помідори, дині, гарбузи: всього в міру, для еко-харчування родини. Система поливу, планування агромайданчиків, розміщення теплиць зроблено з душею та глибоким розумінням нюансів ведення особистого домашнього господарства у кліматі Київської області.

Домоволодіння в селі Осещина під Києвом – готова міні-ферма, є капітальні споруди плюс професійне обладнання для утримання та годування коней, кабанчиків, кроликів, свійської птиці, куріпок, голубів. Передбачено приміщення для персоналу-помічників. Домашня тушонка у власників заміського котеджу в селі Осещина під Києвом набагато смачніша за магазинну.
Покупці оцінять зручне планування підготовленого до продажу котеджу із земельною ділянкою під Києвом у селі Осещина, чіткий поділ на громадський та приватний простір.
Загальна площа заміського житлового будинку під Києвом біля річки Дніпро у Осещині 145 кв. м., у тому числі
перший поверх, висота 2,95 см; основне приміщення – вітальня з TV-зоною , проводной интернет, ДТ- 10 квТ встроенный в систему энергосбережения всего жилого и хозяйственного комплекса!та кухня-їдальня 43 кв.м.; гостьова кімната з окремим входом 17 кв.м. (варіанти використання – спальня для літніх батьків, дитяча, домашній офіс або творча майстерня 17); санвузол та коридор;
на другому поверсі-мансарді розділена сходовим прольотом навпіл спальня 43,6 кв. із двома еркерними вікнами;
поряд із будинком окремий вхід до підвалу 15 кв.м.
Встановлено ефективну дренажну систему, житловий будинок під Києвом у селі Осещина завжди сухий, хоча до пляжів на каналі Дніпра 150 метрів.
Вранці прийняли душ, поснідали шакшукою з власних перців, томатів та яєць, випили кави на кованій лавці перед будинком чи в альтанці, перевірили всі куточки садиби. Що далі? У житловому будинку під Києвом у селі Осещина чудові умови для віддаленої роботи чи творчості.
Чи є час для відпочинку? Поблизу від заміського котеджу в селі Осещина під Києвом гарний піщаний пляж на дніпровському каналі, безліч облаштованих місць для риболовлі з чудовим клюванням на Дніпрі та Десні. У кроковій доступності яхт-клуб та розважальні центри преміум-класу.
Чи є плани зайнятися фермерським господарством? На ділянці 30 соток на годину від Києва створено всі умови для приватного бізнесу.
Найближче оточення заміського будинку з міні-фермою та земельною ділянкою 30 соток під Києвом у селі Осещина – приватні домоволодіння та сучасні котеджні селища з приватними дитячими садками, творчими студіями. У селі працює відділення Нової Пошти та кілька магазинів.
У радіусі від 500 метрів до трьох кілометрів – траса Р69, проїзд мостом з лівого берега Дніпра на правий у бік Києва. До центру Києва незалежно від вибору напрямку їхати максимум година. До адміністративних центрів Вишгороду 2 км. До великих торговельно-розважальних центрів на півночі Київської Окружної дороги максимум 35 хвилин.
Напрямок на північний схід від Києва славиться своїми елітними котеджними селищами та заміськими відпочинковими комплексами: NAVI, Sobi Club, Mr. Sanders, Ananda point, H&D. Гольф, теніс, кінний центр, басейни, спортивні комплекси з фітнес-програмами та тренажерними залами розташовані по сусідству від заміського котеджу з міні-фермою в селі Осещина під Києвом.
Жити у власному будинку по Києву, з максимальною автономністю, в оточенні річок, заміських відпочинкових комплексів, місць для риболовлі та розгулянок. Насолоджуватися плодами з власного городу та саду, розводити домашню живність, пити чисту воду зі власної свердловини, продавати надлишки електроенергії від сонячних батарей, купатися у басейні після спеки у власній лазні.
Мрія дбайливого господаря реалізована повністю, але вік не дозволяє підтримувати все створене у гідному стані. Э шанс стати новим власником будинку та міні-ферми в Осещині за годину їзди від центру Києва. Почніть нове життя в умовах, створених з любов'ю та турботою.
Детали
Дом, 2 этажа, 4 комнаты. Материал стен – кирпичный, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – монолитный железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 30 соток. Высота потолков 2.9 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - скважина, горячая вода - газовый котел. Отопление тепловой насос. В доме 3 совместных санузла, туалет/душ. Сантехника в нормальном состоянии. Входная дверь бронированная, лестница деревянная. Покрытие полов - паркет. В доме нет балконов. Тип кухни - кухня-студия. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тип ограждения - кирпич. Подвал расположен под зданием. В доме есть Телевизор, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Сигнализация, Душевая кабина, Камін. Дом построен в 2008 году. Своя канализация. На территории участка есть гараж, пристройка, сад, огород, баня. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Хорошее состояние. Возможность прописки. Рядом есть развлекательные заведения, речка/озеро, лес. Дом приватизирован. Документы на дом: договор купли-продажи. Свободна. Сантехника в нормальном состоянии. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
В доме есть
  • Камін
  • Душевая кабина
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
6
Лет на сайте
Активных объявлений 32
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 24677
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
История изменения цены
14.09.2024 - 60 000 $ 190 000 $
10.08.2024 250 000 $
Адрес
с. Осещина, лугова, 1
Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.