37 800 $
995 $/м²
38 / 20 / 12 м²
этаж 5 из 5
Газоблок
Раздельная
Дизайнерский ремонт
1 нед. назад
1 нед. назад
11 (сегодня 2, вчера 1)
Описание
Вашій увазі Квартира з ремонтом в новому будинку, будинок введений в експлуатацію, підключені всі комунікації, газ, центральне водопостачання та водовідведення, світло.
Сама квартира - 2к на 38м2 з роздільним плануванням, окремо 2 кімнати та кухня-вітальня. У розділі фото - є планування квартири. Локація: центр с. Святопетрівське, поруч з Вишневим та Софіївською Борщагівкою.
Поруч з ЖК вся інфраструктура, зупинка громадського транспорту, маршрутка 742 кожних 3 хв курсує до Академмістечка, дитячий садочок та школа державні, амбулаторія, продуктовий магазин, парк, аптека, нова пошта. 5 хв на авто - нові сучасні ТРЦ з кінотеатрами та купою магазинів.

Умови продажу 100% оплата або можливе розтермінування від забудовника при умові першого внеску 60-70 % та решту до 6-8 місяців, або кредитування через банк.
Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, будемо Вам раді.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Газоблок, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа, Свободна, Возможна рассрочка. Интернет оптоволоконный. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Тимофій
Тимофій
Собственник
Верифицированный профиль
2
Года на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.