31 500 $
503 $/м²
Софіївська, 3
62.64 / 36 / 10.73 м²
этаж 4 из 5
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
2 мес. назад
5 мес. назад
184 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Супер пропозиція ТІЛЬКИ на 2 квартири!

— По планах забудовника здати квартиру в експлуатацію у 1-2 му- кварталі 2024 року. Наразі встановлюються вікна, проводиться загальна електрика та розводки труб. Вже зараз ваші потенційні сусіди роблять ремонти, а забудовник скоро починатиме зовнішні роботи у дворі з дитячим майданчиком та зонами відпочинку.

— Бомбосховище для вашої безпеки побудовано за сучасним стандартами.

— Функціональне планування 2-кімнатної квартири ідеально підходить для комфортного життя та відпочинку. У квартирі є балкон і лоджія, а також простора кухня.

— На момент продажу у квартирі будуть виконані базові чорнові роботи, індивідуальне опалення, металопластикові вікна та двері. Також підведені газ, світло та вода.

— Забудовник має успішний результат по здачі об’єктів поряд. Це 2-га черга, а 105 квартир забудовник вже здав в експлуатацію. Люди гарно проживають і задоволені будинком. 100% гарантія, що забудовник здасть будинок в експлуатацію.

Не вагайтеся дзвонити для отримання додаткової інформації, а також ви можете звернутися до нас через Viber, Telegram, чи WhatsApp

!!! Ціна включає всі витрати на переоформлення, квартира продається від власника.

Ця квартира — це ваша можливість знайти ідеальний дім в прекрасному ЖК "Софійський Партал".
Не втрачайте час, зателефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд!
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты, высота потолков 3 метра. В квартире 3 окна, Вид из окон во двор, на город. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонной плиты нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Раздельный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехники нет. Проведены, новые. Нет покрытия полов, подогрева полов нет. Есть балкон. Есть лоджия. Дом построен в 2023 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Охрана, автопарковка. Рядом есть школа, детсад, развлекательные заведения, супермаркет, парк, остановки. Торг уместен, Срочно, Прямая продажа. Новые. Интернет проводной (кабельный)
Дар'я
Дар'я
Собственник
Верифицированный профиль
6
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 месяца назад
Вашу скаргу прийнято!
Дом и двор
— На території будинку буде паркінг, для кожного мешканця будинку є своє паркомісце.

— Двір закритого типу, у двір буде в’їзд через шлагбаум, тобто пропускна система.

Инфраструктура
Зручне розташування та розвинена інфраструктура, включаючи дитячий садочок, школу, торговельний центр, магазини, аптеки, кафе та ресторани — усе це знаходиться у безпосередній близькості.

Адрес
Староконстантинов, Софіївська, 3