31 500 $
503 $/м²
Софіївська, 3
62.64 / 36 / 10.73 м²
поверх 4 з 5
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
2 міс. тому
5 міс. тому
184 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Супер пропозиція ТІЛЬКИ на 2 квартири!

— По планах забудовника здати квартиру в експлуатацію у 1-2 му- кварталі 2024 року. Наразі встановлюються вікна, проводиться загальна електрика та розводки труб. Вже зараз ваші потенційні сусіди роблять ремонти, а забудовник скоро починатиме зовнішні роботи у дворі з дитячим майданчиком та зонами відпочинку.

— Бомбосховище для вашої безпеки побудовано за сучасним стандартами.

— Функціональне планування 2-кімнатної квартири ідеально підходить для комфортного життя та відпочинку. У квартирі є балкон і лоджія, а також простора кухня.

— На момент продажу у квартирі будуть виконані базові чорнові роботи, індивідуальне опалення, металопластикові вікна та двері. Також підведені газ, світло та вода.

— Забудовник має успішний результат по здачі об’єктів поряд. Це 2-га черга, а 105 квартир забудовник вже здав в експлуатацію. Люди гарно проживають і задоволені будинком. 100% гарантія, що забудовник здасть будинок в експлуатацію.

Не вагайтеся дзвонити для отримання додаткової інформації, а також ви можете звернутися до нас через Viber, Telegram, чи WhatsApp

!!! Ціна включає всі витрати на переоформлення, квартира продається від власника.

Ця квартира — це ваша можливість знайти ідеальний дім в прекрасному ЖК "Софійський Партал".
Не втрачайте час, зателефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонної плити немає. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Роздільний санвузол, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Проведені, нові. Немає покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон. Є лоджія. Будинок побудований в 2023 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Охорона, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, парк, зупинки. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Нові. Інтернет дротовий (кабельний)
Дар'я
Дар'я
Власник
Верифікований профіль
6
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
— На території будинку буде паркінг, для кожного мешканця будинку є своє паркомісце.

— Двір закритого типу, у двір буде в’їзд через шлагбаум, тобто пропускна система.

Інфраструктура
Зручне розташування та розвинена інфраструктура, включаючи дитячий садочок, школу, торговельний центр, магазини, аптеки, кафе та ресторани — усе це знаходиться у безпосередній близькості.

Адреса
Старокостянтинів, Софіївська, 3