950 000 $
2 111 $/м²
Польова
450 / 200 / 50 м²
2 поверхи
25 сот
Будинок
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
10 міс. тому
278 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Ви шукаєте ідеально доглянутий сучаний будинок на комфортних 25сотках з басейном та приватним виходом на зарибнине чисте озеро у закритому котеджному містечку? ця пропозиція саме для Вас!

Козирна Карта - це закрите елітне котеджне містечко. З охороною, відеонаглядом, солідними сусідами, гарною територією менш, ніж у 30км від Києва по житомирській трасі.

На 25сотках: головний будинок 450кв.м, будиночок для охорони з гаражем для 3машин, гостьовий будинок 200кв.м., окремий будинок барбекю обладнаний для цілорічного використання і з с/в, басейн з теплонасосами, окреме джакузі, великий підвал, піч з каптильнею. Є вихід на озеро з особистим причалом.

У головному будинку на першому поверсі просторий хол з каміном, велика функціональна кухня з посудомийною машиною, мікрохвильовою та усією необхідною технікою; також є спальня з ігровою та своїм с/в. Ще на першому поверсі є тераса столова з каміном. Також хамам, спортзал. Для няні або персоналу є кімната з окремим входом та комфортом.

На другий поверх ведуть зручні гарні сходи. На поверсі розташовані 2 спальні з своїми гардеробними, санвузлами з ваною та душем.

В кожній кімнаті кондиціонер, гардеробна, с/в із ванною та душем. Підігрів підлоги. Фільтри на воду, газові котли, пральня. Усе продумано для комфорту!

На території є дитячий майданчик.
Гостьовий будинок з ремонтом 2021року, має 2 спальні зі своїми гардеробними, санвузлами, камін та більярд, кухня з посудомийною машиною. Підігрів підлоги, кондиціонери,

Це - чудова пропозиція для сім'ї, що звикла до комфортного життя.

Набагато більше фото по запиту.

Також на території котеджного містечка є 2 ангари 450кв.м на 20сотках за окрему оплату

Відео за посиланням https://[ссылка скрыта]/ZCDidB3MaUs
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - червона цегла, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 25 соток. Висота стелі 3.2 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 15 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку 3 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни фарба, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - дерево. Підвал розташований окремо. Будинок побудований в 2012 році. Своя каналізація. На території ділянки є басейн, сауна, гараж, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Охорона, автопарковка. Поруч є річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
Park Lane
Верифікований профіль
14
Років досвіду
12
Рекомендацій
5
Років на сайті
Активних оголошень 14
Ексклюзивних об'єктів 4
Рекламна активність 29790
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Березівка, Польова