38 270 $
860 $/м²
44.5 / 15.3 / 21.2 м²
поверх 6 з 10
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
7 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Купити квартиру в ЖК «Міленіум Стейт» у м. Буча від забудовника R-Building – означає, оселитися в одній з новобудов комфорт-класу під Києвом. Компанія продумала більше 30 варіантів планувань з невисокою вартістю квартир.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, супермаркет
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Будинок і двір
Особливості:
Кожен будинок має 11 поверхів, в цілому в комплексі 10 секцій.
Покупці можуть придбати помешкання з максимальною комплектацією та чистовим оздобленням.
Біля кожної новобудови буде облаштований наземний паркінг. Для дітей та підлітків створять окремі дитячі майданчики з м'яким покриттям, сучасними каруселями та батутами. Житловий комплекс Millennium State в Бучі матиме і свою спортивну зону. Прибудинкова територія – турбота ландшафтних дизайнерів, озеленені ділянки стануть місцем відпочинку зі зручними лавками поблизу будинків.

Інфраструктура
«Міленіум Стейт» – житловий комплекс, що знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. Неподалік школи, дитсадки, супермаркети й різні магазини, поліклініка, а також залізничний вокзал. До центру Києва на машині можна доїхати за 40 хвилин.
Що стосується внутрішньої інфраструктури ЖК, проєктом передбачена оренда комерційних площ на перших рівнях під офіси й підприємства сфери послуг. Тут також відкриються дитячий розвиваючий центр і спортивний клуб.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.