38 800 $
1 054 $/м²
36.8 / 18.8 / 7.65 м²
поверх 8 з 16
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Від будівельників (з обробкою)
вчора
3 тиж. тому
18 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаю власну однокімнатну квартиру в Бучі ЖК "Гранд Бурже", вул. Лесі Українки, буд. 3, під'їзд 1.
Будинок введений в експлуатацію!
Квартира загальною площею 36,8м2.
Поверх: 8 з 16.
У квартирі максимальне будівельне оздоблення від забудовника: стяжка, штукатурка, радіатори, розведена електрика, розведена сантехніка, тепла підлога на кухні та в санвузлі, панорамні вікна з енергозберігаючими склопакетами. Можна заходити на ремонт.
Відмінна інфраструктура комплексу, закрита територія, охорона та відеоспостереження, дитячий/спортивний майданчик, зона відпочинку з фонтанами, підземний паркінг, автономна котельня, власний ТРЦ, де є магазини, аптека, супермаркет, кав'ярні, спорткомплекс з басейном, кінотеатр.
Зручне розташування, уся міська інфраструктура в пішій доступності: школи, дитячі садочки, магазини, лікарня, зупинки міського транспорту.
Ціна 38800$
Ріелторська комісія відсутня, так як я власник!
Телефонуйте, надам усю інформацію!
063*528*62*06 - Оксана
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Опалення автономне. Суміщений санвузол. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, є підігрів підлоги. Є балкон не засклений. Стан стін - чистові роботи. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Охорона, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, ліс, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Не засклений. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Лічильники
Марія
Марія
Власник
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.