189 000 $
859 $/м²
Лісова, 999
БЕЗ КОМІСІЇ єОселя
220 / 100 / 20 м²
3 поверхи
16 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
вчора
3 дні тому
5 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Пропонується до продажу 3 - х поверховий будинок 220 кв.м з ділянкою 16,4 соток в сосновому лісі в селі Дернівка Баришівської ОТГ за 57 км до Києва . Будинок утеплений з середини та зовні , оздоблений канадським сайдингом . Вікна металопластикові з двійним склопакетом . Дах - металочерепиця . Будинок повністю укомплектований меблями та побутовою технікою ( кондиціонери , телевізори , холодильники , пральна машина і т.і. ) .Опалення - газовий двоконтурний котел " Беретта" 32 КВТ обігріває всі поверхи . Дві свердловини 75 та 49 м , великий переливний септик . Ділянку огороджено двох метровим дубовим парканом , фундамент - граніт. Цегляний гараж 28 кв.м. з підйомними воротами "Horman". В середині вагонка та стельовий УФО . Господарчий блок 4/6 м , з заглибленим льохом 3/3м , облаштований витяжкою , приєднаний до гаражу , під одним дахом з металочерепиці . Стаціонарний цегляний барбекю 1.5/3 м , дах - металочерепиця , з освітленням .. Поряд - три дерев'яні альтанки для відпочинку . Дровник під дахом . Цегляна баня на трьох осіб , оздоблена липою , з душовою , кімнатою відпочинку з телевізором та парилкою . Обладнана двоконтурним котлом Берета 24 квт , підігрів підлоги і додатковий електричний бойлер на 80 літрів . Поряд заглиблений у землю басейн діаметром 2 м і глибиною 2 м . Перевірено користування взимку . Сучасні , оздоблені кахелем : літня кухня , душова , туалет об'єднані в одну цегляну споруду ( 2.5/7 м ) , дах з металочерепиці . До неї під'єднаний навіс розміром 3/7 м з металочерепиці. Стаціонарна щитова з трьома стабілізаторами напруги на кожну фазу ( 7 , 7 , 9 кВт ) та блоком автоматичного ввімкненням та вимкненням стаціонарного дизель генератора на 9 кВт . Камінна цегляна 3.5/7 м з великими вікнами , стельовими нагрівачами та кондиціонером - інвертором . В середині - дерев'яна вагонка вищого гатунку . Всі споруди оздоблені зовні клінкерною плиткою коричневого кольору . Камери відеоспостереження зовні і в середині дому . Подвір'я і всі стежки оздоблені тротуарною плиткою " Старе місто " . Скрізь зовнішне освітлення . Дім і всі споруди знаходяться під цілодобовою охороною державною поліції охорони . На ділянці багато плодових дерев і кущів . У лісі за парканом облаштована спортивна ділянка . Все справне , зроблено для себе і дуже якісно . Нічого не потрібно купувати , заїзди і живи . Чудово для тих , хто любить тишу . Залишаються всі прилади догляду за подвір'ям , домом і вселякі інструменти. Фото абсолютно реальні на 23.06.24 року .. Документи прозорі і готові до продажу. Пропозиція від власника БЕЗ комісійних. 189000 у. є. [телефон скрыт]504621 Євген
Деталі
Будинок, 3 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 16 соток. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел комбінований. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Город Плюс
Верифікований профіль
Platinum partner
23
Роки досвіду
12
Років на сайті
Активних оголошень 11
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 9269
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Дернівка, Лісова, 999
В пропозиції є незбережені дані.