900 000 $
500 $/м²
приміщення вільного призначення, виробниче приміщення, приміщення для надання послуг, офісне приміщення
1800 м²
2 міс. тому
7 міс. тому
1 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Шукаєте приміщення в зручному місці недалеко від центру міста? Наша пропозиція може бути саме тим, що вам потрібно! Правий берег, Чечеловський район. Окрема будівля, 4 поверхи.
Високі стелі, широкі коридори. Можливо офіс, можливо невелике виробництво, або сортування, чи фасовка, що завгодно, якщо вам потрібна гарна локація.
Поряд ви маєте змогу додатково орендувати склади, виробничі приміщення та зробити оптимальним ведення бізнесу, де все контролюється вами.
Крім того, приміщення знаходиться в місці з легким доступом до транспортних вулиць, що забезпечує зручність у перевезенні товарів та оптимальний доступ для працівників і клієнтів. Оптимізація логістики (де все в єдиному просторі: офіс, склад, виробництво) дає змогу економити видатки щомісяця. Це дійсно важливо для всіх підприємців.
Наші приміщення розташовані на закритій території, що охороняється та забезпечує вам безпеку та спокій у роботі. Також пропонуємо можливість придбати цілі поверхи з окремими кабінетами. Звертайтеся, вислухаємо ваші пропозиції.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас A, Окремо стояча будівля, Готова будівля, Офісне приміщення, Приміщення для надання послуг, Виробниче приміщення, Приміщення вільного призначення. Об'єкт на 1, 2, 3, 4 поверхах, У будівлі 4 поверху
Клавдія
Клавдія
Власник
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса