27 000 грн/міс
72 / 43.2 / 7.4 м²
поверх 9 з 10
Типова панель
Роздільне
Дизайнерський ремонт
вчора
2 тиж. тому
16 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Оренда від господаря двоповерхової 3-х кімнатної видової квартири на першій лінії ж/м Сонячний, (Літак) загальною площею 72м2. Розташована на 9 та 10 поверсі, 10-ти поверхового будинку, з панорамних вікон відкривається чудовий краєвид на річку Дніпро та правий берег.
Ви зможете спостерігати неймовірні заходи сонця.

Квартира реальна, чекає на свою сімʼю, має світлу і позитивну ауру!)

У квартирі виконаний якісний сучасний ремонт, повністю укомплектована всіма необхідними новими меблями та технікою для комфортного проживання.
Має два санвузли (на першому поверсі туалет та на другому поверсі суміжний
туалет з ванною).

На першому поверсі розташована велика вітальня з обідньою зоною і балконом з панорамними вікнами, кухня, туалет, гардеробна кімната і гардероб при вході.
На другому поверсі дві спальні та ванна кімната. Особливість інтерʼєру підкреслюють неймовірні сходи, виготовлені з сучасних якісних матеріалів. Є посудомийна машина, великий телевізор. Опалення централізоване, квартира тепла, фасад утеплений, також є тепла підлога у ванній кімнаті і на балконі.
Район дуже комфортний для життя,
чудова розвинена інфраструктура, в пішій доступності є магазини, кавʼярні, АТБ, ринок, ТРЦ Вавілон, Fozzy, Макдональс, пляж, набережна для прогулянок та інше.
Садики, школи, ТРК Наша Правда, Вавилон. Хороша транспортна розвязка, поряд зупинка громадського транспорту.
До центру міста 5 хвилин на машині Міст Сіті, Пасаж, Європа, ЦУМ, Новий Центр.
Ціна 27 000 грн. + комунальні _платежі+100% застава

Опалення не дороге:
Листопад, березень приблизно до 600
грн. на місяць. Найхолодніші місяці грудень, січень, лютий приблизно до 1400 грн. на місяць.
Поспішайте жити з комфортом! Квартира чекає саме на Вас!)
Дзвоніть прямо зараз. Домовимося
про перегляд.

Без комісії
Деталі
Будинок - Типова панель, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон на ріку, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Є підігрів підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур суміщений, капітальний. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Терміново. Сантехніка нова. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Женя
Женя
Власник
6
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.