117 000 $
1 399 $/м²
83.64 / 71.64 / 12 м²
поверх 12 з 28
Газоблок
Суміжно-роздільна
Від будівельників (з обробкою)
1 міс. тому
1 міс. тому
27 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
У сучасному преміум-комплексі Bartolomeo Resort Town на Набережна Перемоги, 7 продається 3-кімнатна видова квартира!
+ 84 м2 загальна площа
+ 12/28, звідки відкриваються дивовижні види на річку на набережну.
+ Квартира має вільне планування, 2 санвузли та велику терасу, легко планується на дві (або одну) спальню та кухню-студію.
+ Є тераса
+ Від забудовника зроблено базовий рівень комплектації: чистова стяжка підлоги, система опалення, встановлені радіатори, висока якість скління американського виробництва та алюмінієвий профіль вікна та розсувної системи з виходом на терасу.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 5 вікон, Вид з вікон на ріку, на парк, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ, кухонної плити немає. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/душ. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері залізні. Немає покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна алюмінієві, нові. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Консьєрж, Можлива прописка. Поруч є парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Торг доречний, Прямий продаж. Засклений. Зовнішнє утеплення стін
Олександр
Олександр
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса