66 555 $
1 450 $/м²
45.9 / 14.33 / 19.62 м²
поверх 2 з 36
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
2 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Концептуальне рішення дворового простору в кілька рівнів дозволяє поєднувати гостинність громадських зон та повагу до приватності.
Тут ви знайдете зелені прогулянкові алеї, затишні тінисті місця, зони для занять спортом з тренажерами і футбольним полем і сучасний дитячий майданчик.
Також в комплексі передбачена торгово-сервісна галерея, завдяки чому всі необхідні об'єкти інфраструктури будуть в кроковій доступності.
А для того, щоб забезпечити резидентам MAYAK безпеку і комфорт, забудовник реалізує концепцію «двір без машин» — зберігати авто можна буде в багаторівневому наземному паркінгу на 289 місць, частина з яких обладнана для електрокарів.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3.3 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення автономне. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, супермаркет, парк
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 4
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Комплектація:
-на останніх поверхах спроєктовані дворівневі апартаменти
-завдяки високим стелям (3-3,3 м) і панорамному склінню в квартирах забезпечені гарна інсоляція і багато простору
-стіни будинку виконані з керамічних поризованих блоків з глини
-вентильований фасад в поєднанні з утепленням базальтовою ватою дасть високі показники енергоефективності та теплозбереження
-встановлені віконні системи Schuco. Скління представлено теплою алюмінієвою профільною системою з вертикальною вентиляційною стулкою, двокамерним енергозберігаючим склопакетом з використанням загартованого скла і шумоізоляційних триплексів
-система опалення будинку представлена ​​даховою котельнею, в кожній квартирі буде індивідуальний тепловий пункт, в підлозі передбачені вбудовані конвектори перед вікном, на стінах — радіатори
-в комплексі реалізована сучасна система контролю доступу із застосуванням лицьової біометрії і RFID-парковки
-встановлені ліфти KONE

Інфраструктура
Комплекс бізнес-класу зводиться в одній з найкрасивіших частин міста — на Січеславській Набережній, всього в 10 хвилинах від центру. Якщо знадобиться громадський транспорт — поруч проїжджають автобуси №62, №107, №120 і №152, тролейбус №12 і маршрутне таксі №60.
Для прогулянок в окрузі безліч упорядкованих місць. Прогулюючись по набережній, можна зайти в один з ресторанів, покататися на теплоході або катері, взяти в оренду сап-дошки або каяки. Пройдете через Пішохідний міст — і опинитеся на Монастирському острові з пляжем, атракціонами і спортмайданчиком. А в 10 хвилинах неспішної ходьби є парк культури і відпочинку ім Т. Г. Шевченка — тут до ваших послуг мотузкове «містечко», тенісний клуб, парк атракціонів і ресторан «Шопочем».
Освітня інфраструктура району досить різноманітна. Для школярів функціонують Primus Inter Pares School, ліцей №100, приватна школа домашнього типу «Абрикос». Для найменших відкриті дитячі садки №326 з яслами, №328, приватна школа-сад Green Cat і безліч інших розвиваючих центрів приватного типу. Випускникам і студентам також буде з чого вибрати — в пішому доступі розташовані Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Університет митної справи та фінансів, Державний медичний університет, Університет економіки та права «КРОК», Національна металургійна академія України та НТУ «Дніпровська політехніка».
В межах 20 хвилин пішки знаходяться приватні та державні медичні центри, наприклад, дитяча лікарня №5, лікувально-діагностичний центр медичної академії, амбулаторія сімейної медицини, клініки «Оксфорд Медікал», JMC, «Геліос», «Медікум» та інші.
Прямо біля будинку відкриті спортзал Workout Academy, клуб бадмінтону, трохи далі — MGym Menorah Fitness, студія балету і пілатесу Balletera, студія стретчинга VIL`NA Stretch Studio. У теплу пору року приємно буде пробігтися вздовж набережної або по парку.
Центральний район міста багатий торгово-розважальною інфраструктурою. Зокрема, це супермаркети VARUS, «АТБ», Dmart і «Сільпо». Всього в 1,5 км від будинку працює ТРК «МОСТ-Сіті», в якому крім бутиків, магазинів і сервісів, є кінотеатр, льодовий каток, дитячий розважальний центр, кібер арена і контактний зоопарк.

В пропозиції є незбережені дані.