24 800 $
800 $/м²
31 / 20 / 5 м²
поверх 3 з 6
Українська цегла
Студія
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
2 тиж. тому
6 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
«ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» - це інноваційний проєкт від будівельної групи «Grand Family Estate» в Амур-Ніжньодніпровському районі міста Дніпро. Сучасний шестиповерховий будинок знаходиться у центрі другого Лівобережного житлового масиву та складається з двох секцій, де кожна містить 48 квартир та 6 апартаментів.
У ході будівництва застосовується класична цегляна технологія, використовуються сучасні екологічно безпечні матеріали високої якості. Стіни корпусів зводяться з керамічної цегли, фасади утеплюються плитами пінопласту, що гарантує високі показники теплоощадження і стійкість будинку. У кожній квартирі індивідуальна система електричного опалення, яка дозволяє власноруч регулювати температуру приміщень та керувати витратами на енергоресурси.
Для безпеки і спокою мешканців прибудинкова територія повністю закрита для сторонніх, на території всього комплексу діє цілодобове відеоспостереження. Крім того, проєктом передбачені криті місця для паркування, гостьовий паркінг, дитячий майданчик та зони відпочинку на прибудинковій території.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2023 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 3
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Будинок і двір
Особливості:
-Малоповерховість забудови
-Індивідуальне електричне опалення
-Стіни з цегли утеплені пінополістиролом
-Висота стелі — 2,7 метра
-Панорамні вікна, закриті лоджії
-Цілодобова охорона та відеоспостереження
-2 швидкісні безшумні ліфти
-Гарна звукоізоляція
-Зелена закрита прибудинкова територія
-Дитячий майданчик з гойдалками та зонами для ігор
-Зона відпочинку для дорослих
-Ландшафтний дизайн
-Криті паркувальні місця, гостьовий паркінг

Інфраструктура
Клубний будинок «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» знаходиться в мікрорайоні Боржом м.Дніпро на вулиці Мольєра. До центру міста автомобілем близько 15 хвилин. Стільки ж часу до залізничного та автовокзалу. За 5 хвилин пішки від житлового комплексу знаходиться зупинка маршрутного таксі №64, а за 10 хвилин — транспортна розв'язка Донецького шосе з зупинками трамваїв №18 та №19, автобусів №95, №95А, №125, №10379, а також маршрутними таксі №58, №64, №64 Г, №124 та №125.
Інфраструктура Лівобережного-2 також знаходиться у пішому доступі для мешканців комплексу. Супермаркети «АТБ», «Varus» та «Сільпо» знаходяться за 5-10 хвилин пішки. За свіжими овочами та фруктами, м'ясом, рибою чи молочною продукцією можна дійти за 10 хвилин на ринок Видний. Також, за 20 хвилин пішки або 10 хвилин на авто, можна дістатися до ТРЦ «Караван», де є понад 200 магазинів, льодовий каток, товари для будинку, фудкорт та кінотеатр.
Сім’ям з маленькими дітьми буде зручно, оскільки навпроти КБ «Лівобережний» розташований дитячий сад №402 «Струмочок». Інші дошкільні установи, такі як дитячі садки №401 «Веселі малюки», №400 «Гвоздичка» та №206 «Сонячний зайчик», також знаходяться в пішій доступності: 5-10 хвилин пішки. Для доросліших дітей поряд з будинком є загальноосвітня школа №133. До інших шкіл можна дістатися за 20 хвилин пішки або 5-8 хвилин на авто.
За медичною допомогою можна звернутись до амбулаторії сімейної медицини № 6, до якої пішки близько 6 хвилин, або до медичного центру «Stay Healthy Center» за 5 хвилин автомобілем.
Для тренувань мешканці КБ «Лівобережний» можуть відвідати тренажерні зали «Body Mania», «Фанат» або фітнес-центр «Fit-zone», який має бійцівський зал та студію пілона — ці центри знаходяться в пішій доступності.

В пропозиції є незбережені дані.