60 291 $
1 740 $/м²
34.65 / 20 / 5 м²
поверх 15 з 17
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
вчора
3 тиж. тому
1 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Житловий комплекс Port City — це продовження розвитку та реконструкції набережної Дніпра. В кінці пішохідної частини набережної, на місці порожніх майданчиків, побудують 3 будинки різної поверховості з відкритими балконами, терасами та оглядовими майданчиками.
Ідея комплексу — завершити архітектурний ансамбль пішохідної частини набережної в місці, де Дніпро повертає на південь. Комплекс нагадує пришвартований круїзний лайнер на березі річки, який ввечері висвітлює архітектурна підсвітка.
У Port City буде відкрита паркова зона з озелененням на березі річки, відкрита для прогулянок городян та гостей міста.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3.1 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, супермаркет
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 2 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Будинок і двір
Особливості
-апартаменти з відкритими терасами та краєвидами річки, Монастирського острову та парку Шевченка
-панорамне скління для поліпшення огляду та кращого доступу природного світла до апартаментів
-перша лінія біля річки з причалом для яхт та човнів
-власна інфраструктура на території
-новий якірний об'єкт інфраструктури міста

Інфраструктура
Внутрішня інфраструктура комплексу буде розташована в комерційній чотириповерхової частини комплексу та на перших поверхах будинків. У комерційних чотирьох поверхах Port City відкриють спортивні клуби, тренажерні зали та спа-комплекс з басейном.
Також біля комплексу можна буде пришвартувати яхту, перекусити в ресторані або кафе, відвести дитину до дитячого центру або відпочити на воді у водному центрі розваг.
Інфраструктура поза комплексом — це близькість до Перемоги та центру міста. Набережна — це прогулянки, катання на велосипеді, роликах або самокатах, відпочинок на воді: каяки, яхти, човни, сап-борди, катамарани. Якщо підете направо — потрапите на Монастирський острів з пляжами, спортивними базами, парком атракціонів та Храмом святителя Миколая. Якщо підете ліворуч — потрапите до парку Шевченка та вулиця Яворницького з улюбленими ресторанами і барами городян.
До Varus у «Мост Сіті» їхати 3 хвилини на авто, до Varus на Перемозі — 5 хвилин. За 9 хвилин їзди «Сільпо» на Європейській. 3 хвилини на авто та ви у «Мост Сіті» з його магазинами, фуд-кортом, супермаркетом та кінотеатром. У пішому доступі або за дві хвилини їзди на авто ресторани уздовж берега Дніпра, такі як Bartolomeo, «Камелот», «Хутір» та «Барон Разгуляеff».
Найближчі до Port City школи: №23, №67, №76, №10 — 5 хвилин їзди, №19, №81 — 6 хвилин їзди, №71 та №9 — 8 хвилин їзди, №140, №21, ліцей № 100 та ліцей інформаційних технологій — 10 хвилин їзди на авто.
Підібрати спортивне заняття за інтересами можна буде не тільки на території комплексу, а й за його межами. Уздовж набережної Перемоги розташовано кілька спортивних комплексів, серед яких: воднолижний стадіон Sentosa Cable Park, спортивний клуб «Схід» з футбольними та тенісними полями, спортивний клуб Bartolomeo, фітнес-клуб Sport Life, спортивний зал BLaS CrossFit Area.
Отримати медичну консультацію від стоматолога до дитячого педіатра завжди можна у лікарні Мечникова, до якої їхати 5 хвилин на авто.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.