89 565 $
1 050 $/м²
85.3 / 60 / 12 м²
поверх 17 з 21
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
1 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Житловий комплекс «Баку» привертає увагу поєднанням в архітектурі різних кольорів, форм і матеріалів. У проєкті передбачено два будинки з каскадною поверховістю, від 17 до 24 поверхів, і багаторівневим фасадом з виступаючими балконами, заскленими лоджіями і терасами. Забудовник пропонує вільні планування від 42 до 133 кв. м. з можливістю об'єднання або поділу, завдяки чому ви зможете втілити в реальність будь-який індивідуальний проєкт.
Територія комплексу буде закритою від сторонніх, а для додаткової безпеки в громадських місцях встановлять камери відеоспостереження. Дітям будь-якого віку цікаво буде пограти у дворі на майданчику, а дорослі зможуть відпочити на лавочках в оточенні декоративної зелені. Автомобільна парковка знаходиться під будинком — її перевагою є великі паркомісця площею 19 кв. м. і кілька швидкісних ліфтів для кожної секції. В рамках розвитку інфраструктури мікрорайону і для зручності мешканців в комплексі передбачені комерційні приміщення під магазини, кафе, аптеки та інші корисні заклади.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3.1 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2018 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є дитсадок, зупинки, супермаркет, парк
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 4
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Комплектація:
-панорамний вид на річку Дніпро, парк і місто в цілому
-зовнішні стіни з газобетону утеплені мінеральною ватою товщиною 100 мм
-в квартирах на вибір є елементи вітражного скління, вікна в підлогу, квартири з лоджіями та декоративними балконами
-п'ятикамерні металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом
-в будинку передбачена дахова котельня з котлами BUDERUS від фірми Bosch Thermotechnik GmbH
-вся розводка труб в будинку виконана з використанням лінійки товарів фірми REHAU, які вирізняються високою якістю

Інфраструктура
ЖК «Баку» розташований в центрі Дніпра, на перетині вулиць Шмідта і Старокозацької. Забудовник вибрав вдале розташування як в плані близькості до торгово-сервісної інфраструктури, так і в плані зручної транспортної розв'язки. Поруч з будинком проїжджають трамваї №12, №5, №17, №1, маршрутні таксі №32, №33, №40, №79, №109, №155, №101А, №146Б, №152 і №157А. У 20 хвилинах пішки знаходиться залізничний вокзал «Дніпро-Головний». Там же розташована найближча станція метро «Вокзальна».
За два кроки від комплексу знаходиться парк Лазаря Глоби зі спортивними та дитячими майданчиками, пам'ятниками і скульптурами, кафе і контактним зоопарком. Також неподалік є сквер Героїв, який підходить для спокійних прогулянок.
В радіусі 1,5 км від будинку відкрито безліч шкіл: загальноосвітні №2, №32, №58, №21, №9, №82, №1 і гімназія №12. Вибір дитячих садків в окрузі ще більший: державні «Розвиток», №5 «Берізка», «Калинка», №227 «Дніпряночка», №292 «Незабудка», №148 «Планета», №89, №84 «Піфагор» і приватні установи «Малишкин мир», «Little РУШ», сад Монтессорі «Лава», EdHouse, Sweet Home, «ТІЛІМІЛІДІТВОРА», «Мармелад», Kid`s Club, Genius та інші.
Ще одна перевага комплексу — близькість до медичних установ. Поруч знаходяться дитяча лікарня №3, медцентр «Здорове покоління», Військовий госпіталь, лікарня швидкої допомоги, дитяча лікарня №2, дитяча стоматологія та поліклініки для дорослих №6 і №5.
Через дорогу від «Баку» працює ТРЦ «Приозерний» з брендовими магазинами, супермаркетом «Фуршет», дитячими розважальними центрами FLY PARK і «Чудо Остров», кафе і ресторанами. Там же відкритий великий фітнес-клуб Sport Life з тренажерною зоною, зоною групових занять та басейном. Купити продукти можна також на Центральному ринку або в супермаркетах «АТБ» і «Барбарис» в декількох кроках від будинку.

В пропозиції є незбережені дані.