53 000 $
1 060 $/м²
  Власність верифіковано
50 / 30 / 9 м²
поверх 2 з 2
Сталінка
Роздільне
Хороший стан
1 тиж. тому
1 міс. тому
27 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам двокімнатну квартиру з гаражем (у дворі) в Нагірному районі, 2/2, цегляний будинок, 50/30/9, окремі кімнати, металопластикові вікна, балкон, вбудовані меблі, техніка, автономне опалення, гарний житловий стан.
У квартирі все є (меблі в кухні та в обох кімнатах, диван, крісло, двоспальне ліжко, письмовий стіл, встроєні шафи у коридорі та спальній кімнаті, комод, телевізор, кухоний стіл, стільці, мікрохвильова піч, холодильник) тому у квартирі можна жити одразу або здавати в оренду. Як Вам підходить - так і зробите.
Ще у дворі є наш (Ваш) невеличкий палісаднік.
Затишний, тихий закритий двір.
Квартира розташована у серці міста Дніпра. І те що гараж у дворі це додатковий плюс, тому що наявність пакувальних місць (особливо в центрі міста) обмежена.

53 тис. дол.
Можливий торг.

Я власник квартири.
Але краще дзвоніть моєму чоловікові Володимиру по номеру [телефон скрыт].
Деталі
Будинок - Сталінка, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення автономне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - лінолеум. Є балкон. Вікна металопластикові. Загальний стан квартири - Хороший стан. Поруч є парк, школа, супермаркет, річка/озеро, зупинки, дитсадок, розважальні заклади. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. Інтернет бездротовий
Наталя
Наталя
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Інфраструктура
ТЦ Нагірний, парк ім. Т Г. Шевченка, школи, ВУЗи, пляж, музеї, зупинки, магазини.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.