50 000 $
290 $/м²
Данила Галицького
172.2 / 96.8 / 15.5 м²
2 поверхи
9 сот
Будинок
5 кімнат
Від будівельників (з обробкою)
1 міс. тому
1 міс. тому
39 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Будинок дуже просторий та світлий, а також має вигідне планування. Перший поверх починається з гарної вхідної частини (Photo: 1 поверх_коридор_вітальня), зліва відразу вітальня з невеликим балконом. Далі по коридору спальня і кухня. Обидві кімнати просторі та світлі. Зліва по коридору ванна, туалет і вихід на другий поверх.

На другому поверсі є дві просторі кімнати і одна мала, а також два великі балкони. Менша кімната піддається переплануванню, її можна розширити за рахунок частини балкону, інша ж частина балкону може слугувати робочою зоною (Photo: 2 поверх_балкон зліва_1; 2 поверх_балкон зліва_2). Кімната 1 (Photo: 2 поверх_кімната справа_1; 2 поверх_кімната справа_2) найпросторіша і світла навіть у похмуру погоду. Може бути затишною вітальнею з балконом і каміном.

Вище поверхом розташоване просторе горище (Photo: 2 поверх_коридор).

В будинку є підвал, розділений на три кімнати. З підвалу можна пройти в гараж. Є окремий вхід в підвал з двору.
Вода, газ та електроенергія проведені на ділянку і є всі необхідні документи.

35 хв пішки (5 хв автівкою) до Міського озера та парку.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляно-монолітний, фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - грунт. Площа ділянки 9 соток. Висота стелі 2.8 метра. Планування кімнат Роздільне. Газ на вулиці. Холодна вода - водопровід, гарячої води немає. Опалення немає. У будинку 2 роздільних санвузла. Вхідні двері дерев'яні, сходи бетонні. Покриття підлоги - дерево, підігріву підлоги немає. В будинку 3 балкони. Стіни штукатурка. Покриття даху - шифер. Є огорожа. Є підвал. Будинок побудований в 2009 році. На території ділянки є гараж, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Поруч є річка / озеро, зупинки, супермаркет, парк. Будинок приватизований. Документи на будинок: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Торг доречний
Віта
Віта
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Просторе подвір'я без насаджень. Ландшафт можна планувати під свої вподобання.

Адреса
Долина, Данила Галицького