53 157 $
1 216 $/м²
43.73 / 14.79 / 17.49 м²
поверх 3 з 10
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
3 дні тому
2 тиж. тому
7 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Житловий комплекс «Оптимісто» - це два 10-поверхових будинки комфорт-класу у ближньому передмісті столиці – с. Гатне Фастівського району. Назва комплексу відображається у зовнішньому вигляді будинків та прибудинкової території: фасади, місця для відпочинку та дитячі майданчики оформлені яскравими кольорами, які будуть впізнавані навіть здалеку.
Забудова комплексу «Оптимісто» виконана по периметру, що створює закритий внутрішньо дворовий простір. Внутрішня територія комплексу буде розділена на функціональні зони: прогулянковий променад з фонтаном, місця для відпочинку, дитячі ігрові зони для дітей різного віку.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 10
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Особливості:
-розташування в ближньому передмісті столиці
-власна інфраструктура
-монолітно-каркасна технологія будівництва
-індивідуальне опалення в кожній квартирі
-закрита територія з картковою системою входу/виходу
-концепція «двір без авто»
-цілодобове відеоспостереження
-зона відпочинку та променаду з фонтаном, бігові та велодоріжки
-дитячі та спортивні майданчики, настільний теніс
-наземний паркінг із зарядними станціями для електромобілів
-можливість придбати комору для зберігання, а сам підвал може служити місцем для укриття
-власна управлінська компанія

Інфраструктура
Житловий комплекс «Оптимісто» знаходиться в с. Гатному Київської області. Розташування комплексу забезпечує доступність усіх важливих локацій - зручну транспортну розв'язку забезпечує Одеське шосе, яким майбутні мешканці будуть добиратися в активну частину столиці. Зупинки громадського транспорту за декілька хвилин від комплексу, а до найближчої станції метро «Теремки» 5 хвилин на авто.
Концепція житлового комплексу «Оптимісто» має на увазі автономність та розвиток інфраструктури району: на перших комерційних поверхах відкриють магазини, салони краси, аптеки, відділення банків, кав'ярні, ресторани тощо. Щоб сходити за продуктами або товарами для дому досить буде пройти пару хвилин до ТРЦ «Пасаж» з «Мегамаркетом», в якому також є «Jysk», «Comfy», та 4-х зальний кінотеатр «Батерфляй». Також через дорогу від комплексу супермаркет «Фора». На авто 6 хвилин до ТЦ «Республіка», гіпермаркету «МЕТРО», ТЦ «Епіцентр».
У внутрішню інфраструктуру комплексу входить облаштування центру дитячого розвитку «Оптимісто», щоб батьки найменших мешканців комплексу не шукали садок в окрузі. Якщо раптом не вистачить місць або вам щось не підійде — 10 хвилин пішки до садків «Дзвіночок» та «Світ дитинства», а за 5-10 хвилин можна доїхати до садочків «Рудий будиночок», «Вальдорфський садок сонях», дитячого садка «Ромашка» та садка №513. Для школярів також буде вибір: 10 хвилин пішки до школи «Квінта», 7 хвилин на авто до школи №44, 8 хвилин на авто до школи №132, 9 хвилин на авто до школи 269 з поглибленою французькою.
Займатися спортом мешканці комплексу зможуть у мережевих фітнес-клубах: поруч фітнес-клуб «Body Life», «Sport Life» з басейном та аквазоною, а також «Sport Club Aelita» та фітнес-студія «FitCurves».

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.