72 000 $
1 412 $/м²
51 / 27 / 11 м²
поверх 6 з 9
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
сьогодні
сьогодні
4 (сьогодні 4, вчора 0)
Опис
Власна квартира з якісним ремонтом в ЖК Рідний. Двокімнатна квартира продається з меблями та технікою. Ремонт робився для себе з нуля, квартира купувалася від забудовника. Електрика та сантехніка розведені дуже якісно (є відео квартири з цього етапу ремонту).
Опалення - двохконтурний газовий котел Bosch, водяна тепла підлога на кухні та в санвузлі. Встановлені очисні фільтри на вході води в квартиру, та окремо фільтри на питну воду. Вся вбудована техніка на кухні - Whirlpool (холодильник, посудомийна машина та індукційна варильна поверхня). Наразі варильна поверхня замінена на газову - Ventolux. Залишаються обидві поверхні. Витяжка - Eleyus. Вся фурнітура на кухні з доводчиками - Blum. Розкладний стіл з натурального ясена. Також розкладний диван на кухні.
Пральна машина LG у ванній кімнаті, гігієнічний душ. Багато підсвіток як у ванній, так і по всій квартирі.
Великий гардероб у меншій кімнаті та підвіконня-стіл.
У великій кімнаті ліжко, що можна скласти у великий кутовий або прямий диван. Кондиціонер Samsung. В квартирі два телевізори.
Також в квартирі є кладовка, в якій можна зберігати багато речей. Там встановлений стабілізатор напруги, що береже всю техніку від перепадів, та автономний інвентор + LiFePO4 акумулятор на 100 Ah, завдяки яким вимкнення світла не відчуваються.
Житловий комплекс обжитий, має гарну прибудинкову територію та супермаркет Trash на території, поруч озеро, державний ліцей та дитячі садки. До метро Теремки 7 хв на авто, 20 хв маршруткою, яка відправляється з-під самого дому.
Документам є 3 роки.
Прохання ріелторів не турбувати.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Супутникове ТБ, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.