ПРЕМІУМ
БЕЗ КОМІСІЇ
Опис
До Вашої уваги пропонується виробниче приміщення (м'ясопереробне підпиємство).
М’ясопереробний комплекс
1. Площа земель: 27029 м2
2. Площа виробництва:2273,5 м2
3. Площа під холодильниками для виробництва – 248 м2
4. Площа під холодильниками для готової продукції – 234 м2
5. Площа під холодильниками для сировини – 200 м2
6. Забійний цех – 181 м2
7. Виробничі приміщення – 656 м2
8. Слюсарна майстерня – 65 м2
9. Адміністративне приміщення – 50 м2
10. Камери для виготовлення сирокопчених ковбас – 115 м2
11. Підсобні приміщення – 197,5 м2
12. Їдальня та кухня – 92 м2
13. Побутові приміщення – 75 м2
14. Приміщення для розширення виробництва – 160 м2
15. Площа гаража: 567 м2
16. Площа складу: 115 м2
17. Площа окремо стоячого адмін. Приміщення: 74,4 м2
18. Площа складу для зберігання та засолки шкіри: 309,6 м2
19. Площа складу: 625 м2
20. Вольєри для собак 306 м2
21. Вагова 25 м2
22. Прохідна 15 м2
Перелік обладнання:
a. Шприць для набивки ковбас «Хатман 10» – 1 шт. (1996 р.)
b. Шприць для набивки ковбас «Хатман 20» – 1 шт. (1998 р.)
c. Шприць російського виробництва для набивки ковбас -2 шт. (2000 р.)
d. Шприць чехословацького виробництва для набивки ковбас – 1 шт. (1999 р.)
e. Шприць для набивки ковбас «Вемаг РОБОТ500» - 1 шт. (1998 р.)
i. З перекручувачем
f. Кутер 200 літрів (Україна) – 1 шт. (2003 р.)
g. Кутер 150 літрів «Зейдельман» (Німеччина) - 1 шт. (1996 р.)
h. Фаршезмішувач (Польща) – 1 шт. (1999 р.)
i. Фаршезмішувач (Росія) – 1 шт. (1998 р.)
j. Ін’єктор для м’яса (Польща) – 1 шт. (2001 р.)
k. Масажер (Польща) – 1 шт. (2002 р.)
l. Кригогенератори (Польща) – 2 шт. (2002 р.)
m. Прилад для виготовлення емульсії (Німеччина) -1 шт. (1998 р)
n. Рами для виготовлення шинок (продуктивність 500 кг.) – 2 шт.
o. Прес-форми для виготовлення м'ясної делікатесної групи -15 шт.
p. Термокамери на газу 3-х рамні з димогенератором (Польща) – 3 шт. (1999, 2000 рр)
q. Термокамера на газу 2-х рамна з димогенератором (Польща) – 1 шт. (1998р.)
r. Електрокотли – 2 шт.
s. Наїзді ваги – 5 шт.
t. Підвісні ваги – 2 шт.
u. Ваги для етекування готової продукції – 1 шт.
v. Вакуумні установки – 1 шт.
w. Камера для виготовлення сирокопчених виробів (Німеччина) – 2 шт.
i. На 14 рам (2800 кг. одночасної загрузки)
ii. На 28 рам (5600кг.)
x. Вовчок 200 мм. (Україна) – 1шт.
y. Пилка для розпилювання туші – 1 шт.
z. Станок для забійника – 1 шт.
aa. Підвісна дорога для транспортування напівтушок – 1 шт.
bb. Прилад для тимчасового зберігання субпродуктів – 1 шт.
cc. Столи.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас C, Окремо стояча будівля, Готова будівля, Виробниче приміщення. Об'єкт на 1 поверсі, У будівлі 1 поверх. Торг доречний, Терміново. Без комісії