74 000 $
860 $/м²
86 / 51 / 10 м²
поверх 2 з 9
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
2 тиж. тому
2 тиж. тому
13 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продаю 3к квартиру, район Центр. Будинок повністю кірпічний!!! Розташований по вул. Прибузька 12, поруч овочевий ринок, офіс центр, епіцентр, АТБ також поруч школи і дитячі садочки. Велика простора квартира з хорошим ремонтом який робився для себе!!! Комфортний 2-й поверх, вдале планування, стелі 2, 80 метри східно-південна сторона. Один великий балкон, є можливість розширити, також є лоджия. В підвалі є кладова, І на поверсі!! Парко місця є біля будинку, та поряд є платна стоянка з охороною і відеонаглядом!!! ПРОДАЖ КВАРТИРИ ВІД ВЛАСНИКА!!! Переоформлення по домовленості!!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені чорні труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, паркет, лінолеум, ковролін, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Супутникове ТБ. Будинок побудований в 1992 році. У квартири 2 власника, прописані 4 людини. Загальний стан квартири - Євроремонт. Комора, автопарковка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір дарування. Торг доречний, Терміново, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Супутникове ТБ
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Євген
Євген
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
В квартирі зроблений хороший ремонт, робився для себе!!! Натяжний потолок, не має тільки в залі і в коридорі)

Планування
Планування квартири просто супер))) можна робити дуже багато чого, аби фантазія була)) можна в коридорі зробити красиву гардеробну місця вистачить на пів кругову гардеробну і не буде заважати і притісняти, щє можливо розширити один балкон так як з низу сусіди розширили собі)) квартира на стільки прекрасна в плануванні, що ви прям влюбитесь в неї)

Будинок і двір
В під'їзді широкі сходи не як обичномаленькі десь до 2х метрів, вестибюль на поверсі теж має гарну площину(великий прям)

Інфраструктура
Поблизу знаходиться все школи дитсадочки, супермаркети, кав'ярні, Епіцентр, АТБ, Офіс центр, все поруч в пару хвилинах доступності.

Адреса