515 000 $
1 108 $/м²
Рудяківська, 70
БЕЗ КОМІСІЇ
465 / 109 / 24 м²
3 поверхи
10 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
сьогодні
7 міс. тому
123 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
3-х пов. відмінний будинок в КМ закритого типу на затоці Дніпра, с. Кийлів, Бориспільського ра-ну. Будинок розташований на першій лінії біля озера, на території елітного закритого КМ європейського рівня без парканів, має закриту територію, що охороняється , є дитячий і спортивний майданчики, тенісний корт, зона відпочинку, власна пляжна зона, басейн, свій причал для яхт.
Фасади в архітектурному ансамблі, оздоблені лицювальною цеглою, деревом, та декоративною штукатуркою, та доповнюють стильні інтер’єри із застосуванням дерев'яних панелей. Будинок має ідеальне планування для сім’ї з 2- 3 дітками, є вся побутова техніка, меблі, сантехніка, та готовий до заселення. Крім жилих поверхів в будинку є мансарда та цокольний поверх, що в нас час має велику перевагу.
На першому поверсі є передпокій, хол, кухня, їдальня, та велика вітальня з дров’яним каміном та власним кінотеатром, також є санвузол і гардеробна. Комфортні дерев’яні сходи окремо ідуть на 2-й поверх та мансарду, а в іншій частині в цоколь. На 2-му поверсі є 4 спальні (2 дитячі суміжні), 3 санвузли, гардеробну. В мансарді також є свій санвузол, комори. В цоколі знаходиться гараж, пральна кімната, топічна, вентиляційна, та блок зі SPA: електрична сауна, кімната відпочину з гідро масажною ванною, душовою, санвузлом та волого-поглинаючим пристроєм.
В будинку дизайнерський інтер’єр, застосовані натуральні матеріали : дерево, мармур, граніт, пробка, мозаїка. Мармурова плитка, меблі, та освітлення найпередовіших європейських фабрик, побутова техніка брендових виробників. Кухня облаштована побутовою технікою: холодильник – Liebherr, газова плита та духовка - Siemens, витяжка - Cata C, є фільтри для води. Є 2 пральні машини Gorenje. В кожній кімнаті є кондиціюнування Daikin, з системою клімат-контроль та система рекуперації, фільтрування повітря BRINK. Вікна дерев’яні зі склопакетами. Підігрів мармурової підлоги (водяний), виконаний по всій площі першого поверху, а також в ванних кімнатах другого поверху. Кухня має пробкову підлогу. Паркетна дошка, двері, сходи - натуральне дерево. Комбіноване оброблення стін декоративною штукатуркою з дерев’яним панелями та пілястрами, декоровано картинами, штори - якісних виробників дає презентабельне відчуття простору.
Все зроблено практично та якісно, гармонічно та затишно. Кожен елемент, форма, колір, та їх поєднання не випадково, продумані всі деталі для зручності та комфортного життя. На 2-му поверсі є 2 балкони і велика тераса для відпочинку і насолоди навколишнім середовищем, поєднаною з твоїм життєвим простором, а також тераса є на цокольному поверсі з чудовим краєвидом на озеро та канал.
Будинок розташований на ділянці 10 соток, газон, та сосни, при побажанні, можна висаджувати дерева та кущі та квіти.
Інженерія: Газ, електрика, свердловина та каналізація – загальна , авто полив газону, пожежна та охоронна сигналізація. Газовий котел в топковій, де і система водо підготовки та бак накопичувач.
Цей заміський будинок розташований в найвигіднішому місці біля озера, та в кращому котежному містечку в даній локації та взагалі територія КМ вражає своєю відкритістю всередині, схованої серед щільної рослинності сосен, та закритістю зовні.
Їхати по швидкісній Бориспільській трасі 60 км до центра Києва. Показ за домовленістю.
БЕЗ КОМІСІЇ для ПОКУПЦЯ!
Деталі
Будинок, 3 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 10 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. Централізована каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Ексклюзивний договір. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Archidea-Group
Верифікований профіль
9
Років досвіду
8
Років на сайті
Активних оголошень 33
Ексклюзивних об'єктів 27
Рекламна активність 20093
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
27.03.2024 - 30 000 $ 515 000 $
22.01.2024 545 000 $
Адреса
с. Кийлів, Рудяківська, 70